Kadına şiddete kuaförlü tepki!

Mardin Berberler ve Kuaförler Odası, Güneydoğu'da esnaflık yapan 630 bayan kuaförünün yeni trend saç tasarım eğitimlerini Mardin’de gerçekleştirdi. Kuaförlerden oluşturulan şov ekibi ilginç saç tasarımları ile görsel bir şölen hazırladı. Türk bayraklı gemi, kelebek, boya kutularından hazırlanan saç modelleri ile sahneye çıkan ekip kadına, hayvana şiddet ve çocuk istismarına dikkat çekmek için pankart açtı.

Haberler 03.10.2019 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinde bir tesiste gerçekleen Berberler ve Kuaförler Odas ve özel bir boya markasnn ortak organizasyonunda Güneydounun farkl illerinde esnaflk yapan 630 bayan kuaför bir araya gelerek Türkiyenin saç tasarmda isim yapm Adnan Sertel ve Salih Pehlivann sunumu ile eitim ald. Gün boyu süren eitimlerde kuaförlere saç tasarmlar, boyama teknikleri yeni moda topuz modelleri hakknda bilgiler aktarld. Eitimlerini tamamlayan kuaförler Mardinde saç tasarm yapan 5 kiilik ekip saç tasarmlar ile ov yapt. Mardin ov ekibinde yer alan Abit Yücesoy Erdal Akdeniz, brahim Durak, Can Gerehan ve Mahmut Kurtolunun tasarmlar büyük alk ald.

Organizasyona destek veren Nuri Tan bölge kuaförleri ile bir araya gelerek saç boyama, tasarm eitimleri verdiklerini ifade ederek yeni trend saç tasarmlarnn kuaförlere aktarld organizasyonu her yl düzenlenmek istediklerini aktard.

630 BAYAN KUAFÖR BRARAYA GELD

Etkinlikle ilgili konuan Mardin Berberler ve Kuaförler Odas Bakan brahim Pordoan ise, Yeni trend saç tasarmlarn Mardine getirdik. Türkiyenin divalar dediimiz saç tasarmlar yapan ünlü kuaförler Adnan Sertel ve Salih Pehlivan. lk önce saç renklendirme, topuz eitimleri yaparak Mardin kuaförleri arasnda bir ov ekibi kurarak bir etkinlik düzenlendi. ov ekibi Türk bayrakl gemi, kelebek tasarm, palmiye tasarmlar ve boya kutular ve saç süngerleri ile tasarmlar yaparak katlmclara görsel bir sunum yapt. Esnafmzn yeni moda saç trend eitimleri alsnlar istedik dedi.

Mardinli kuaförler eitimin ardndan saç tasarmlar ile yaptklar kelebek, Türk bayrakl gemi, boya kutular ile hazrlanan tasarm ve palmiye modeli katlmclardan büyük alk ald.

Mankenleri ile birlikte sahneye Kadna iddete, hayvanlara iddete hayr, çocuk istismarna hayr savaa hayr pankartlar çkan ov ekibi, ayakta alkland.

Ana Sayfaya Git