Kadın kıyafeti giyip, belediye meclis eski üyesinin evine girdiler

VAN'ın Erciş ilçesinde yaşayan işadamı Emrah Yağar, kadın kıyafetleri giyen 3 kişinin evine geldiğini ileri sürdü. AK Parti'li Belediye Meclis eski üyesi ve 27. dönem milletvekili aday adayı olan Yağar, PKK tarafından daha öncede tehdit edildiğini, bu 3 kişinin de örgüt üyeleri olabileceğini söyledi.

Haberler 14.07.2018 - 10:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, önceki gün ölen saatlerinde Vana yaklak 100 kilometre uzaklkta bulunan Erci ilçesi Cami Kebir Mahallesinde meydana geldi. Yaar, evde olmad bir saatte kadn kyafetleri giyen 3 kiinin gizlenerek evinin kapsn açp içeri girdiini, bu srada evde yalnz olan annesinin bu kiileri fark edip, ne yaptklarn sormas üzerine Yardma ihtiyacmz var dediklerini, annesinin bu kiilerden birinin erkek olduunu anlayp tepki göstermesi üzerine de kadn kyafeti giyen 3 kiinin koarak evden ayrldklarn belirtti.

GÜVENLK KAMERALARINDAN

Evinin çevresinde güvenlik kameralar bulunan annesini de telefonla kendisine bilgi vermesi üzerine Yaar, hemen polise haber verdi. Güvenlik kameralarnn görüntülerini de olay yerine gelen polis ekiplerine teslim etti. Hakkari Yüksekovada havaalan inaatnda çaltklarnda terör örgütü tarafndan tehdit edildiini ve örgütün kendisini ölüm listesine aldn belirten Yaar, Evime gelen bu kiilerin bir an önce yakalanmasn istiyorum. Daha önce de yine kimlii belirsiz bir kii telefonla arayp beni tehdit etti. Tehdit olayndan sonra kendime ait evimin çevresinde güvenlik gerekçesi ile kameralar yerletirdim. Evdeki kameraya yansyan görüntülerde, bu ahslardan biri erkek olduu çok açkça belli. Kadn klna girmi ahsn bir de srtnda tad çantas olduu görüntülerde görülüyor. Ben, bu çantasnn içinde ateli silah olduunu düünüyorum. Olayn ardndan bu ahslarn görüntülerini polise verip, suç duyurusunda bulundum dedi.

Ana Sayfaya Git