Kadınlar gününde dehşeti yaşadılar

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, kadına yönelik şiddet olayları hız kesmedi. Dün ölüm, şiddet ve taciz olayları peş peşe yaşandı.

Haberler 08.03.2021 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

KIZI ÖNÜNDE DDET GÖRDÜ

Samsunda, 3 yl önce boand eski ei E.M.yi (24) sokak ortasnda saldrp, 5 yandaki kzlarnn gözü önünde tekme tokat döven ve kasten adam öldürmeye teebbüs suçundan sevk edildii nöbetçi hakimlikçe tutuklanan brahim Zarap (27), savclk sorgusunda, Görüntüleri izledim, kendimi tanyamadm, o kiinin ben olduuna inanamadm dedi. Samsunda sokak ortasnda eski kocasnn saldrsnda yaralanp, Eitim ve Aratrma Hastanesinde müahade altnda tutulan E.M., yaad korku dolu anlarn ardndan konutu. E.M., Ben daha önce de kendisinden ikayetçi olmutum, zaten boanmtk. Dar çkmasn asla istemiyorum hep tutuklu kalsn dedi.

ESK EN ÖLDÜRDÜ

Denizlinin çal ilçesinde, bir çocuk annesi Fatma Kovan, önceki gün saat 19.00 sralarnda, 6 ay önce boand eski ei Osman A.nn Sazak Mahallesindeki evinin önünde çkan tartmada vuruldu. Kovana pompal tüfekle iki el ate edildi. Kovan, hastanede doktorlarn tüm müdahalesine ramen yaamn yitirdi.

Kaçan Kovan trafik ekiplerince yakaland. Soruturma sürüyor.

çocuklarn gözü önünde bçaklad

Ankarada Zeynel Korkmaz (38), tartt ei Reyhan Korkmaz 4 çocuunun gözü önünde boazndan bçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra komusunu arayarak çocuklarm önce Allaha sonra size emanet diyen Zeynel Korkmaz, polis ekiplerince gözaltna alnd.

DAHA ÖNCE UZAKLATIRMA KARARI ALMI

Öte yandan Zeynel Korkmazn baka bir kadnla da dini nikahl olduu örenildi. Ayrca, Zeynel Korkmazn daha önce de eine iddet uygulad ve bu nedenle hakknda uzaklatrma karar verildii belirlendi. Zeynel Korkmazn emniyetteki ilk ifadesinde, suçunu kabul ederek cinnet getirip cinayeti ilediini söyledii örenildi. Zeynel Korkmaz, emniyetteki ilemlerin ardndan adliyeye sevk edildi. çiftin biri lise, üçü ise ilkokulda eitim gören çocuklarnn çeitli yurtlarda koruma altna alnd örenildi.

KIZ çOCUUNU TACZ

Bursada 10 yandaki kz çocuunu taciz ettii öne sürülen H.H.Ü kendisini yakalayan kiilerce darbedildi. Gözaltna alnan taciz üphelisi, sevk edildii adliyede çkarld mahkemece tutuklanp cezaevine gönderildi.

DARP ANLARI KAMERADA

Öte yandan taciz üphelisi H.H.Ünün darp edildii anlar cep telefonu kamerasyla görüntülendi. Emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen H.H.Ü., çkarld mahkemece çocua cinsel istismar suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git