Kafasını aracın camına sıkıştırıp öldürdü

Elazığ'da trafik kazası diye hastaneye kaldırılan şahsın, bir araçla sürüklenip, başka bir araca sıkıştırılması sonucu öldüğünün ortaya çıkmasının ardından olayın şüphelisi yakalandı. Yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberler 16.04.2019 - 12:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, geçtiimiz Perembe günü merkeze bal Nailbey Mahallesi Yeildere Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yerde yaral olarak yatan Kenan Karamana (44) araç çarptn düünen vatandalar, salk ve polis ekiplerine haber verdi. Yaral Karaman, ambulansla Frat Üniversitesi Hastanesine kaldrld.

ÖLDÜRÜLMÜ

Karaman hastanede 3 günlük yaam mücadelesini kaybetti. Elaz l Emniyet Müdürlüüne bal ekiplerin yapt çalmada olayn cinayet olduu ortaya çkt. Bir lokantada çalan Karamann olay günü, sipari götürdüü Uur U. ile tarttn belirledi. Uur U.nun i çk karlat Karamann kolunu ve kafasn cama sktrp yaklak 100 metre sürükledii, ardndan da baka bir araca sktrd tespit edildi.

Bunun üzerine çalma yapan l Emniyet Müdürlüü Asayi ubesi Cinayet Büro Amirlii ekipleri, ahs tespit ederek düzenledii operasyonla yakalad. Olaydan 4 gün sonra yakalanan üpheli, emniyette ifadesinin alnmasnn ardndan kasten ölüme sebebiyet vermek suçundan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çkartlan üpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git