Kahraman çocuklar hayatlarında ilk defa uçağa bindi

Sosyal bir deneyin içerisinde olduklarının farkında olmadan YouTuber'lara yemek ısmarlayarak gönülleri fetheden Diyarbakırlı çocuklar Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın misafiri olarak İstanbul'a giderken, hayatlarında ilk defa uçağa bindi.

Haberler 20.08.2020 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Sosyal bir deneyin içerisinde olduklarnn farknda olmadan YouTuberlara yemek smarlayarak gönülleri fetheden Diyarbakrl çocuklar Tuzla Belediye Bakan Dr. adi Yazcnn misafiri olarak stanbula giderken, hayatlarnda ilk defa uçaa bindi.

çocuklarn videosunu izledikten sonra çok etkilenen Tuzla Belediyesi Bakan Dr. adi Yazc, bunlarla tanmak için harekete geçti. Bakan Yazc, çocuklarla uzun bir telefon görümesi yaptktan sonra hepsinin ortak hayalinin stanbulda bir gün geçirmek olduunu örendi. Yazc, bugüne kadar büyük çounluu Diyarbakr snr dna çkmayan çocuklar, stanbula davet etti.

STANBULA DAVET EDLDLER

Sosyal deneyde farknda olmadan yaptklaryla gönüllere taht kuran Diyarbakrl çocuklar, Tuzla Belediye Bakan Dr. adi Yazcnn davetlisi olarak stanbula gitmek üzere yolla çkt. çocuklarn birçou hayatlarnda ilk defa Diyarbakr dna çktklarn söyledi. lk defa uçaa binecek ve ilk defa stanbula gidecek çocuklarn heyecanlar yüzlerinden okunurken, kimisi stanbul boazn, kimisi vapura binmeyi, kimisi de televizyonlarda gördüü yerleri görmek istediklerini belirtti.

13 yandaki Mert Emsen, hiç stanbula gitmediini ve heyecanl olduunu söyledi. Emsen, lk defa uçaa biniyorum. lk defa otelde kalacam, ilk defa Diyarbakr dna çkacam. Boaz merak ediyorum dedi.

Yürekli çocuklardan Azat Kurt ise stanbula ilk defa gideceini, heyecanl, mutlu olduunu, stanbulda gitmek istedii çok yer olduunu ve güzel bir vakit geçirmek istediini belirterek herkese çok teekkür ettiini söyledi.

Ana Sayfaya Git