Kahreden ölümler

Kahramanmaraş'ta meydana gelen sel esnasında bir binanın bodrum katını su bastı. İçeride bulunan anne ve 2 çocuğu boğuldu.

Haberler 14.06.2018 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Öleden sonra balayan ve zamanla etkisini artran saanak, kent merkezindeki baz mahallelerde su basknlarna yol açt. ehir merkezinde rögarlarn tamas sonucu sel sularna kaplan bir kii, vatandalarn müdahalesiyle kurtarld. Park halindeki bir otomobil de uzun süre sürüklendikten sonra kaldrma çarparak durabildi.

ANNE VE K çOCUU BOULDU

Merkez Oniki ubat ilçesine bal Akçakoyunlu Mahallesinde 4 katl binann kaldrm seviyesindeki giriinde yer alan eve sel sular doldu. Bu srada içeride olan Fatma Uak (38) ile çocuklar Mevlüt (10) ve Ali Osman (4) kurtarlamad. Hayatn kaybedenlerin cenazeleri, savclk incemesinin ardndan Necip Fazl ehir Hastanesi morguna kaldrld.

Kahramanmara Büyükehir Belediyesi itfaiye ve fen ileri ekipleri, tkanan rögarlarn açlmas için çalma balatt.

VAL ÖZKAN: SABIRLAR DLYORUM

Vali Vahdettin Özkan ve Büyükehir Belediye Bakan Fatih Mehmet Erkoç, olay yerinde incelemede bulunarak yetkililerden bilgi ald. Vali Özkan, daha sonra gazetecilere yapt açklamada, bugün Kahramanmaran çok ksa zamanda iddetli yaa maruz kaldn ve baz mahallelerde su basknlar olutuunu belirterek, Üç kardeimiz sele maruz kalmak suretiyle vefat etmi durumda. Mekanlar cennet olsun, sabr diliyorum. dedi.

Belediye Bakan Erkoç da gerekli önlemlerin alnmaya çalldn söyledi.

Ana Sayfaya Git