Kalpaklar cep yakıyor

Fiyatı cep yakan tiftik kalpaklar 2 bin 500 TL’den satışa sunuluyor

Haberler 27.11.2020 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Muta havalarn soumasyla birlikte kaln giysilere rabet gösteren vatandalar, ata ve dededen kalma doal ve scak tutan tiftik kalpaklara yöneldi.

Souk havann hakim olmaya balad Muta vatandalar klk giysi ihtiyaçlarn gidermeye balad. Ata ve dededen kalma tiftik geleneini yaatmaya çalan vatandalar, fiyat cep yakan kalpaklarla snmak istiyor. 2 bin 500 liradan sata sunulan kalpak, bere, eldiven, atk ve yelekler souktan korunmak için tercih ediliyor.

TFTK KALPAKLARI

Tiftik ürün satn almak isteyen vatandalardan Kenan Argun, Muta k mevsiminin çok çetin geçtiini ve souklarn kendisini hissettirmesiyle dede ve atadan kalma tiftik ürünleri almaya çaltn söyledi. Ata ve dedelerinden kalma gelenei sürdürmeye çaltklarn anlatan Argun, Bu ürünler çok scak tutuyor. Bilinen berelere benzemiyor. Bizde bakyoruz. Fiyatta anlaabilirsek almay düünüyoruz. Gelenek ve göreneklerimizi kaybetmemek adna güzel bir ey dedi.

Tiftik satcs Cevat Akta ise havalarn soumasyla birlikte vatandalarn snma tela içerisine girdiini belirterek, Keçi klndan yaplan tiftik kalpaklar rabet görüyor. Bu kalpak kafaya takld zaman vücut snmaya balyor.

Ana Sayfaya Git