Kamuda atama!

Dışişleri Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haberler 21.09.2019 - 11:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan imzasyla yaymlanan atama kararlarna göre, çek Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Ahmet Necati Bigal merkeze alnrken, bu suretle boalan çek Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliine Egemen Ba atand.

Ulatrma ve Altyap Bakan Yardmclna 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 ve 3üncü maddeleri gereince Adil Karaismailolu getirildi.

Ulatrma ve Altyap Bakanl Altyap Yatrmlar Genel Müdürü Erol çtak görevinden alnrken bu suretle boalan Altyap Yatrmlar Genel Müdürlüüne Yalçn Eyigünün atamas yapld.

- TCDDde Apaydn ve Kurt görevlerinden alnd

Atama kararlar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollar letmesi (TCDD) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Bakan sa Apaydn ile TCDD Tamaclk A Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Bakan Veysi Kurt görevlerinden alnd.

Bu suretle boalan TCDD Genel Müdürlüü ve Yönetim Kurulu Bakanlna ayn yer Genel Müdür Yardmcs ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali hsan Uygun, TCDD Tamaclk A Genel Müdürlüü ve Yönetim Kurulu Bakanlna ise Karayollar Genel Müdürlüü Genel Müdür Yardmcs Kamuran Yazc atand.

TCDD Genel Müdür Yardmclna Öner Özgür, Devlet Hava Meydanlar letmesi (DHM) Genel Müdür Yardmclna ise Yunus Emre Ayözenin atamalar gerçekletirildi.

Milli Savunma Bakanlnda açk bulunan Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardmclna Recep Kemal Akyürek, Hazine ve Maliye Bakanlnda açk bulunan Vergi Müfettiliine Mehmet Hakan Dursun, Milli Eitim Bakanlnda açk bulunan Kocaeli l Milli Eitim Müdürlüüne Fehmi Rasim çelik atand.

Salk Bakanlnda açk bulunan Salk Yatrmlar Genel Müdür Yardmclklarna Dursun Uyar, Hüseyin nceöz ve Mehmet Koçun atamalar yapld.

Salk Bakanlnda açk bulunan Müfettilie Nihat Sabuncu atanrken, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüünde açk bulunan Yönetim Kurulu Üyeliine Rifat Tan Benadam getirildi.

Ana Sayfaya Git