Kanlı infaz!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, iş insanı Zinnur Erol'u (48) tabancayla vurarak öldürdüğü belirlenen Süleyman Sağlam, Altındağ ilçesindeki Karapürçek Polis Merkezi önünde intihar etti.

Haberler 09.08.2019 - 00:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, saat 15.30 sralarnda, çankaya Ehlibeyt Mahallesi çetin Emeç Bulvarnda meydana geldi. insan Zinnur Erol 06 FS 4804 plakal otomobilini yol kenarna park etti. Otomobildeki Erol ve kimlii henüz belirlenemeyen kii, araçtan inerek tartmaya balad. Tartmann ksa sürede kavgaya dönümesi üzerine Zinnur Erol, yeniden otomobiline bindi. Bu srada kimlii belirsiz kii, yanndaki tabancayla Erola ate açp olay yerinden kaçt. Silah seslerini duyanlarn ihbar üzerine olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi. Salk görevlilerince yaplan kontrolde Zinnur Erolun yaamn yitirdiini belirledi. Polis ekipleri olay yerinde yaptklar incelemenin ardndan, kaçan üphelinin yakalanmas için çalma balatt. Olay yerine gelen Erolun yaknlar ise gözyalarna bouldu. Olayla ilgili inceleme balatld.

ZANLI POLS MERKEZNN ÖNÜNDE NTHAR ETT

Ankarann çankaya ilçesinde, i insan Zinnur Erolu (48) tabancayla vurarak öldürdüü belirlenen Süleyman Salam, Altnda ilçesindeki Karapürçek Polis Merkezi önünde intihar etti. Olaydan sonra polisin takip ettii Süleyman Salamn polis merkezi önüne gelip, bir süre burada oturduu, daha sonra tabancayla kendisini bandan vurup, yaamna son verdii örenildi.

Ana Sayfaya Git