Kapkaççı, kadının koylesini çaldı

Otobüs ve minibüs duraklarında bekleyen güven timleri çok sayıda kapkaç, yankesicilik şüphelisini yakaladı. Caddede bebek arabasyla yürüyen bir kadının boynundaki altın kolyeyi alıp kaçan şüpheli de güvenlik kamerasından belirlenerek yakalandı.

Haberler 20.01.2018 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü Yankesicilik ve Dolandrclk Büro Amirliine bal güven timleri, halkn youn olarak bulunduu otobüs ve minibüs duraklarnda meydana gelen yankesicilik ve kapkaç olaylarna kar tedbirlerini sürdürüyor. Timler, dönüümlü olarak duraklarda bekleyerek üpheli ahslar yakn takibe alyor.

KADININ BOYNUNDAN KOLYESN BÖYLE çALDI

Geçen 13 Ocak günü saat 16.45 sralarnda merkez Yeniehir ilçesi Ofis Ekinciler Caddesi üzerinde otobüs bekleyen bir kadnn cebinden cep telefonunu yankesicilik yöntemiyle çalndn gören güven timleri harekete geçti. Timler, ya küçük M.K.yi suçüstü yakalad.

Balar ilçesi Fatih Caddesinde bebek arabasyla yürüyen N.E.nin boynundaki 3 bin lira deerindeki altn kolyesini arkasndan yaklaan bir kii boynundan kopararak kaçt. Polis ekipleri güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek üphelinin kimliini belirledi. Ksa süreli çalmann ardndan üpheli B.K. yakaland. B.K., çkarld mahkeme tarafndan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Her iki olay da saniye saniye güvenlik kameralarna yansd.

Ana Sayfaya Git