Kar ve buzlanma için kollar sıvandı!

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Cumali Atilla'nın, vatandaşların beklediği hizmetlere kavuşması için başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Haberler 05.12.2016 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yol Yapm Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanl, vatandan k sorunsuz bir ekilde geçirmesi için balatt hazrlklar tamamlad.

- 400 ton tuz ve 300 ton souk asfalt alnd

Yol Yapm Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakan Kendal Okutucu yapt açklamada, Diyarbakrdaki 6 bin kilometrelik yol anda k aylarnda sorun yaanmamas için hazrlklarn tamamladklarn kaydederek, çalmalar ilçe belediyeleri ile koordineli bir ekilde yürüteceklerini söyledi.

17 ilçede 285 personel ve 83 i makinesiyle kar ve buzlanmaya kar mücadele edeceklerini bildiren Okutucu, merkez ve krsal ilçelerde oluabilecek acil durumlara kar 54 i makinesi ve 15 kar küreme ve tuzlama aracyla müdahale edeceklerini belirtti.

Okutucu, ayrca buzlanmaya kar 400 ton tuz ile yama yapmak için 300 ton souk asfalt aldklarn dile getirdi.

Özellikle krsalda oturan vatandan madur olmamas için büyükehir belediyesi iletiim numaralarndan kendilerine ulalabileceini ifade eden Okutucu, talepleri en hzl ekilde karlayacaklarn aktard.

Ana Sayfaya Git