Karayolunda can pazarı!

Şanlıurfa karayolunun Karacadağ mevkisinde buzlanma yüzünden meydana gelen ve TIR, LPG yüklü tanker ile özel araçların karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Haberler 04.01.2017 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr-anlurfa karayolunun 30uncu kilometresindeki Karacada mevkisinde sabah saatlerinde Siverek yönünden gelen kuru gda yüklü TIR, yolda oluan gizli buzlanma nedeni ile kayp kar eride geçerek LPG tank ile çarpt. Arkadan gelen araç, LPG tanknda çarpmamak için direksiyonu krnca orta refüje çarparak durdu. lk kaza yerinden yaklak 500 metre ilerde yine gizli buzlanma nedeni ile kontrolden çkan bir araç, hzla refüje çarpp takla atarak durabildi. Ayn bölgede yine biri TIR, 4ü binek olmak üzere 5 araç daha kazaya kart.

SIKIAN 3 YARALIYI TFAYE çIKARDI

Olay yerinden geçenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. tfaiye ekipleri, takla atp kullanlamaz hale gelen araçta bulunan 3 kiiyi sktklar yerden çkard. Yarallardan biri yaplan tüm müdahalelere ramen hayatn kaybederken, 2si ar 6 yaral Diyarbakrdaki hastanelere kaldrllarak tedavi altna alnd. Kaza nedeniyle Diyarbakr-anlurfa karayolu yaklak 2 saat trafie kapand. Kazaya karan araçlarn çekilmesi ile yol trafie açld. Kazaya karan araçlarn sürücü ve yolcular, ar buzlanma nedeniyle karayollar bölge müdürlüüne tepki gösterip, kazada ihmalinin olduunu öne sürdüler.

Ana Sayfaya Git