Karsta katliam!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Korkmaz ve Göçmen aileleri arasında arazi yüzünden başlayan kavga silahlı çatışmaya dönüştü. İlk belirlemelere göre 6 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı katliam sonrası köye giriş ve çıkışlar kapatıldı.

Haberler 20.05.2019 - 01:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karsn Sarkam ilçesinde çkan silahl kavgada ilk belirlemelere göre 6 kii öldü, 5 kii yaraland. Sarkam ilçesine bal çayyaz köyünde, Korkmaz ve Göçmen aileleri arasnda arazi yüzünden silahl kavga çkt. lk belirlemelere göre 6 kiinin öldüü, 5 kiinin yaraland olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Yarallar, ambulans ve özel araçlarla Sarkam ve Kars Devlet Hastanelerine kaldrld. Geni güvenlik önlemlerinin alnd köye giri ve çklar kapatld.

KALANKOF SLAHLA EV TARADILAR

Karsn Sarkam ilçesine bal çamyaz köyünde meydana gelen olaydan sonra yaralanan bir kiiyle birlikte Kars Harakani Hastanesine gelen Orhan Atagün, Göçmen ve Korkmaz aileleri arasndaki arazi kavgasnn bir ay önce baladn ileri sürdü. Kalanikof silah kullananlardan birinin de güvenlik korucusu olduunu söyleyen Orhan Atagün, Korkmaz ailesi taraflar ellerinde Kalanikof silahlarla önce mahalleyi tarad. Mermiler üzerimizden geçiyordu. Kimisi çeitli yerlerinden yaraland, kimisi sipere yatarak kurtuldu. Saldrganlar sonra bir eve girerek içeriyi taradlar dedi.

Bu arada silahl kavgada ar yaralanan Enver, Önder ve Ylmaz Göçmen, Harakani Hastanesine getirilerek tedaviye alnd. Yarallardan birinin durumunun ar olduu örenildi. Polis ekipleri, hastane çevresinde geni güvenlik önlemi ald.

VAL ÖKSÜZDEN AçIKLAMA

Kars Valisi Türker Öksüz, Sarkam çamyaz köyündeki olayda 6 kiinin hayatn kaybettiini, 7 kiinin de yaralandn açklad. Yaralalrdan birinin korucu olduunu belirten Vali Öksüz, birinin de 15 yanda çocuk olduunu söyledi. Olayla ilgili incelemenin sürdüünü, yarallardan bazlarnn salk durumunun ar olduunu ifade eden Vali Öksüz, Kars Emniyet Müdürlüünün Sarkama çevik kuvvet ve özel harekat polisi destei gönderdiini kaydetti. Olayn eskiye dayal bir arazi davas olduunu vurgulayan Vali Öksüz, köyde geni güvenlik önlemi alndn bildirdi.

Ana Sayfaya Git