Kasımpaşaspor taraftarından Başbakan'a ziyaret

Sindirim sistemi rahatsızlığı nedeniyle ikinci kez ameliyat olduktan sonra Üsküdar Kısıklı’daki konutunda dinlenmeye çekilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.

Haberler 16.02.2012 - 15:48 Son Güncelleme : 16.02.2012 - 15:48

Sindirim sistemi rahatsızlığı nedeniyle ikinci kez ameliyat olduktan sonra Üsküdar Kısıklıdaki konutunda dinlenmeye çekilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğana geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.

Önceki gün bir grup Fenerbahçe taraftarının Başbakan Erdoğanı ziyaretinin ardından bugün de bir grup Kasımpaşasporlu bir grup taraftar Erdoğana geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başbakanın evini önünde ’Başbakanın kralı Kasımpaşalı’ ve ’Adam gibi adam Tayyip Erdoğan’ şeklinde slogan atan gruptan iki kişi, çiçek vermek üzere korumalar eşliğinde Erdoğanın yanına gitti.

İçeride yaklaşık 10 dakika duran iki taraftar çıkışta yaptıkları açıklamada, Başbakan Erdoğanın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Geçmiş olsun temennilerinin ve Kasımpaşalı taraftarların taleplerin yazılı olduğu bir mektubu da Erdoğana takdim ettiklerini belirtti.

Taraftarlar daha sonra geldikleri otobüse binerek sloganlar eşliğinde Başbakanın evinin önünden ayrıldı.

Bu arada, Başbakan Erdoğana geçmiş olsun mesajlarını iletmek isteyen vatandaşlar, dilek defteri olmadığı için dileklerine Erdoğana verilmek üzere mektup yazarak korumalara iletiyor.

Ana Sayfaya Git