Kayapınar ‘Ekip Hızır’ projesi başladı

Merkez Kayapınar İlçe Kaymakamlığı ve Belediyesince yürütülecek olan “Ekip Hızır” projesi başladı.

Haberler 19.12.2017 - 09:49 Son Güncelleme : 19.12.2017 - 09:51

Kayapnar lçe Kaymakaml ve Belediyesince yürütülecek olan Ekip Hzr projesi, Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Dr. Ozan Balcnn personellerle ilk toplantsn yapmasyla balad. Balc, Hzr ekiplerine gittikleri tüm vatandalara selamlarn iletmelerini, kendileri ile kamu hizmetleri ile ilgili fikir alveriinde bulunmalarn ve herhangi bir ihtiyaçlarnn, dertlerinin olup olmadn örenmelerini istediini belirtti.

Vatandan sorunlar

Balc, saha çalmalarnda görev alacak personellere yönelik konumasnda, lçemizdeki her bir vatandamzn fikirlerine büyük önem verdiimi bilmenizi isterim. Kayapnar Kaymakaml ve Kayapnar Belediye Bakanl adna yapacanz ziyaretlerde, tüm vatandalarmza selamlarmz iletmenizi istiyorum. lçe Kaymakaml ve lçe Belediyesindeki tüm kurum ve birimlerimiz ile Kayapnarl vatandalarmzn hizmetindeyiz. lçemizde yaayan hemerimizin bizden beklentileri nelerdir? Skntlar nelerdir? Herhangi bir salk skntlar var m? Evde bakm yaplan herhangi bir hastalar var m? Eitim ile ilgili çocuklarnn herhangi bir ihtiyac var m? Yardma muhtaç herhangi bir yakn tand var m? Bunlar örenecek ve bizlere bildireceksiniz. Sizlerin bildirdii tüm hususlar lçe Kaymakamnz ve Belediye Bakannz olarak benim bakanlmda kurulacak olan mütevelli heyetimiz tarafndan haftalk olarak deerlendirilecek ve kurduumuz uygulama ekiplerimizce en ksa sürede gerei yaplacaktr dedi.

Balc, sosyal devlet ve sosyal belediyecilik anlamnda örnek olacak projenin hazrlanmasndan ve hayata geçirilmesinden duyduu memnuniyeti ifade ederek, emei geçen tüm personellere teekkür etti. Program saha inceleme, uygulama, izleme ve koordinasyon çalmalarnda görev alacak Hzr ekiplerle çekilen hatra fotoraf ile sona erdi.

Ekip Hzr projesi

Belediyeden yaplan açklamada ise, projeye ilikin u bilgilere yer verildi:

lçemizdeki tüm vatandalarmz evlerinde ziyaret edilerek kamu hizmetleri noktasnda fikir alveriinde bulunulmas ve herhangi bir ihtiyaçlarnn olup olmadnn tespit edilmesi amac ile Kayapnar Kaymakaml ve Kayapnar Belediyesi tarafndan balatlmtr. Proje kapsamnda 3er kiilik gruplardan oluan (10 adet Hzr Saha nceleme Ekibi, 5 adet Hzr Uygulama Ekibi, 2 adet Hzr zleme ve Koordinasyon Ekibi) Hzr Ekiplerinde görev alacak 101 personelimiz hizmet içi eitimlerini tamamlayarak saha çalmalarna balad.

Ana Sayfaya Git