Kayıt döneminde ‘sanal tur’ devri

Özel okulların kayıt döneminin başlaması ile veliler çocuklarının nasıl bir okul ortamında eğitim göreceğine dair detaylı araştırmalara başladı. İSTEK Okulları, kampüsün sınıflarını, laboratuvarlarını, yemekhanelerini sanal tur ile gezdirme kararı aldı.

Haberler 17.04.2021 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Veliler, çocuklarnn nasl bir okul ortamnda eitim göreceine dair detayl aratrmalara balad. Pandemi öncesinde, okullarn yüz yüze tüm fiziksel alanlarn gezerek bilgi edinebilirken, bu süreçte okul seçimi ve kayt döneminin nasl güvenli bir ekilde yürütülecei merak konusu oldu. STEK Okullar kayda gelecek velilerin, okulda örenim görmekte olan örencilerin ve çalanlarnn sal için; kampüslerin snflarn, kültürel ve sanatsal alanlarn, laboratuvarlarn, yemekhanelerini sanal tur ile gezdirme karar ald. Kampüslerin tüm mekanlar, katlar, snflar ve ortak kullanm alanlar artk sanal tur ile internet üzerinden gezilebilecek.

GEN çAPLI ÖNLEMLER ALINDI

STEK Okullarndan yaplan açklamada, Kampüslerde pek çok önlem alnd ve alnmaya da devam ediyor. Geni çapl önlemlerin alnd kampüslerde iç ve d tüm mekanlarn dezenfektasyon ilemleri düzenli olarak yaplyor. Okul giriinde, bahçe girilerinde ve tuvalet önlerinde dezenfektanl hijyenik paspaslar ile örencilerin ayakkablar dezenfekte edilerek içeri alnyor. Snflarda, lobide ve bahçede ise el dezenfektan stantlar yer alyor. Örencilerimiz servisten snflara, yemekhaneden ortak kullanm alanlarna tüm mekanlarda pandemi kurallarna uygun düzenlemeler ile eitime devam ediyor denildi.

SANAL TUR VELLER MUTLU ETT

Açklamann devamnda, Kampüslerin snftan tuvalete, bahçeden yemekhaneye, laboratuvardan kütüphaneye tüm mekanlar tek tek fotorafland ve sanal tura dönütürülerek internet üzerinden yaynlanmaya balad. Veliler uygulamay memnuniyetle karlad ifadeleri yer ald.

Okulun stanbul kampüslerinin sanal turlar https://360sanaltur.istek.k12.tr linkinden ziyaret edilebilir.

Ana Sayfaya Git