Kaymakam, kursiyerlerle birlikte kilim dokudu

VAN'ın Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, belediye bünyesinde açılan kilim dokuma kursunda incelemelerde bulundu. Öztürk, bir kilim tezgahının başına geçip kursiyerlerle birlikte kilim dokudu.

Haberler 14.12.2017 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakale Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Abdulselam Öztürk, ilçede yeni açlan kilim dokuma ve diki-nak kurslarn ziyaret etti. lk olarak Kadn Emei Pazarnda açlan kilim dokuma atölyesini ziyaret eden Öztürk, usta öreticilerden kurs hakknda bilgi ald. Kursiyerlerle sohbet eden Öztürk, büyük bir emekle dokunan kilimleri yakndan inceledi. Öztürk, tezgahta kilim dokuyan kursiyerlerle birlikte kilim dokudu.

KLM DOKUDU

Öztürk, kadnlarn büyük emek vererek dokuduklar kilimlerin tantlmas gerektiini belirterek, Kilimlere çok deer veriyorum. Bakaleye özgü kilimlerin tantm için kursiyerlerimize her türlü destei vereceiz.Buradaki kadnlarmzn büyük emekler vererek dokuduklar kilimleri Türkiyeye tantmak için ne gerekiyorsa yapacaz.Bu konuda kursiyerlerimize her türlü imkalar vermeye hazrz dedi. Kaymakam Öztürk, daha sonra ilçede Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf bünyesinde açlan diki-nak kurslarn ziyaret etti.

Ana Sayfaya Git