Kaymakam: Okey oynayandan yanmaz elbiseli itfaiyeciye geçtik

Muş’un Varto İlçesi Kaymakamı ve kayyum olarak adandığı Belediyede Başkanlık yapan Mehmet Nuri Çetin, 'okey oynayan' itfaiyeciden yanmaz elbiseli itfaiyeciye geçiş yaptıklarını söyledi.

Haberler 19.03.2017 - 12:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Muun Varto lçesi Kaymakam ve kayyum olarak adand Belediyede Bakanlk yapan Mehmet Nuri çetin, okey oynayan itfaiyeciden yanmaz elbiseli itfaiyeciye geçi yaptklarn söyledi.

Kaymakam ve Belediye Bakan Mehmet Nuri çetin, itfaiye Amirlii araç filosunu her düzeyde yangna müdahale edebilecek teknik donanma sahip bir konuma getirdiklerini söyledi. çetin, atee dayankl 10 yanmaz elbise, 10 çift bot, 10 baret aldklarn belirtti. tfaiye eri saysn 9a çkardklarn hatrlatan çetin, Varto ilçesinde okey oynayan itfaiyeciden yanmaz elbiseli itfaiyeciye geçi yaptklarna dikkat çekti. Varto Belediyesi Bakanl tfaiyesinin,daha iyi hizmet verebilmek için araç ve gereç donanmn günün artlarna uygun hale getirdiiklerine vurgu yaparak unlar söyledi:

YANMAZ ELBSEL TFAYEC

Kayyumdan önce itfaiyemizde tek arkadamz vard. Hastane yangnna takm elbise ile tek eleman gelmiti. Biz hemen eleman saymz dokuza çkardk. En modern yanmaz, yangna dayankl elbiseleri aldk. Bizim için vatandan can ve mal güvenlii merkezdedir, önceliimizdir. imdi Varto itfaiyemiz dokuz itfaiye eri üç itfaiye tatyla vatandamzn hizmetindedir. Bundan sonra arkadalarmz yangnlara hzlca müdahale edecekler. Varto Belediyemiz son iki ayda baya hzl çalt. Daha önceden personel örgüt talimatyla alnd için çalmak yerine okey masalarnda 3üncü ve 4üncü oluyorlard. Artk arkadalarmz itfaiye eri olacaklar 4 okey eleman olmayacaklar. Her düzeyde yangna müdahale edecek olan ekip, trafik kazalarnda yarallar kurtarabilecek ekipmanla donatld.

Ana Sayfaya Git