Kayyumla Bismil'e hizmet geldi

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Bismil Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Turgay Gülenç ile birlikte ilçe hizmet görmeye başladı.

Haberler 16.11.2017 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez mahallelerin yan sra krsal mahalleri de cazibe merkezi haline dönütürmek için hizmet atan sürdüren Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Turgay Gülenç, lçe Jandarma Komutan Yarbay Hasan Karaeyho, lçe Müftüsü Ahmet Durmu ve Yol Kontrol Sorumlusu Osman Avar ile birlikte Bayndr Mahallesinde yaplan çalmalar yerinde inceledi. Krsal mahallelerde deiim ve dönüümün daha hzl bir ekilde olmas için youn gayret sarf eden Bakan Gülenç, Bismilin dört bir tarafnda sürdürdüü çalmalarla vatandan takdirini kazanmaya devam ediyor.

HZMET GELMEYE BALADI

çalmalarn krsaln yan sra ilçe merkezinde de sürdüünü vurgulayan Bakan Gülenç, Bizler bir yandan ilçe merkezini yaplandrrken öte yandan da krsal mahallelerimizde de durmakszn çalmalar devam ediyoruz. Krsaldaki daha büyük yerleim yerlerinde ise kilitli parke ta ve beton yol çalmas yürütüyoruz. Bayndr mahallemizdeki çalmalar yerinde gördük, çok yakn bir zamanda geri kalan noksanlklar da tamamlayacaz dedi.

Mahalle muhtar ile birlikte inceleme yapan Bakan Gülenç, Bismilin tüm mahallelerini güzelletirmeye, deitirmeye devam ettiklerini vurgulayarak, Bayndr Mahallesinde yaplan çalmalar yerinde inceledik. Kilitli parke çalmalarn yan sra mahallemizde eksiklerin giderilmesi noktasnda ilgili birimlerimiz çalma yürütüyorlar. Fen leri, Park Bahçeler ile dier müdürlüklerimizin her bir mahallemizde yapm olduklar çalmalarn benzerlerini ayn ekilde krsal mahallelerde yapmaktadr. Hizmeti ulatrmak ve vatandalarmzn memnuniyetini artrmak için youn bir gayret sarf ediyoruz. Bütün çalmalarmzn vatandalarmza hayrl uurlu olmasn diliyorum ifadelerini kulland.

KAYLYUMLA HZMET GÖRDÜK

Mahallelerinde yaplan çalmalarndan dolay memnuniyetlerini dile getiren mahalle muhtar Emin Kutluay, Buralara asrlardr hizmet gelmiyordu. Bismil Belediyesine kayyum atanmasyla beraber mahallemiz hizmet görmü oldu. Yaplan bu hizmetlerden dolay bakanmzdan Allah raz olsun Allah ona uzun ömürler versin dedi.

Yaplan ziyaretten çok memnun olduunu ifade eden Muhammed Naci Tarkulu ise, Bu zamana kadar hiç görmediimiz hizmetleri alyoruz. Hizmetlerinden dolay bakanmz Turgay Gülençe çok teekkür ediyorum. Allah raz olsun ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git