Kaza kurşunu şehit etti!

Lice ilçesinde görev yaptığı karakolda "silah kazası" sonucu er Muhammed İslam Altuğ şehit oldu.

Haberler 25.06.2019 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Lice ilçesinde vatani görevini yapan er slam Muhammed Altu (21), dün sabah bir askerin silahndan çkan kaza kurunu ile yaamn yitirerek, ehit dütü. ehit Altuun (21) ailesine ehadet haberi verildi.

Kaza kurunu ile ehit düen Er slam Muhammet Altuun terhis olmasna 5 günü kald örenildi. Altuun cenazesi memleketi Yalovada, öle namazna müteakip klnacak cenaze namaz sonras topraa verilecei belirtildi.

ALESNE HABER VERLD

ehit Altuun (21) ailesine ehadet haberi verildi. Yalova Valisi Muammer Erol, Karamürselbey Eitim Merkezi Komutan Tuamiral Ayhan Gedik ve l Jandarma Komutan Albay Ali Gemalmaz ile beraberindekiler, ehidin Süleymanbey Mahallesi stiklal Caddesindeki babaevine geldi. Yetkililer, anne ükret ve baba Hakan Altua ehadet haberini vermesinin ardndan Türk bayra aslan evin önüne Yalova Belediyesi tarafndan taziye çadr kuruldu.

KAZARA EHT OLDU

Altuun iki kardeinin bulunduu ve nianls Ayenur Kaya ile austos aynda evlenmeyi planlad örenildi. ehidin kuzeni Gökhan Demir, gazetecilere yapt açklamada, Muhammed slam Altu ile en son 15 Haziranda görütüklerini söyledi.

Altuun, terhis olup Yalovaya gelmeye hazrlandn belirten Demir, Cuma günü akam buraya inmi olacakt. 31 Austos gibi düün düünüyorlard. dedi.

Ana Sayfaya Git