Kazalara davetiye!

Vatandaşlar, bir haftada 5 trafik kazasının yaşandığı kavşağa sinyalizasyon sisteminin yerleştirilmesini istiyor.

Haberler 06.08.2019 - 11:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda Silvan kara yolunda bulunan Üçyol mevkinde 1 hafta içerisinde 5 trafik kazas meydana gerçekleti. Kazalarda 4ü ar 13 kii yaralanrken, bölgede esnaf olan bir vatanda, söz konusu kavaa sinyalizasyon sisteminin yerletirilmesi gerektiini söyledi.

Diyarbakr-Silvan karayolu üzerinde bulunan Üçyol mevkindeki kavakta trafik klarnn bulunmamas kazalara davetiye çkaryor. Son bir haftada 5 trafik kazasnn meydana geldii bölgede 4ü ar toplam 13 kii yaraland.

Trafik klar kazalarn önüne geçer

Bölgede esnaflk yapan Erdal Canikli, Diyarbakr Lice ve Silvan ilçelerinin balant noktasnda trafik klarnn bulunmamas nedeni ile çok fazla kaza olaylarnn meydana geldiini söyledi. Canikli, Hemen her gün bu kavakta trafik kazasna ahit oluyoruz ve üzülüyoruz. Yetkili kurumlarn buraya çözüm bulunmasn ve trafik klarnn yerletirilmesini istiyoruz. Trafik olduu zaman burada kazalarn önüne geçilecektir dedi.

Öte yandan bölgede çalma yapan kara yollar görevlileri, söz konusu bölgede fizibilite çalmas yapldn ve en ksa zamanda trafik klarnn konulacan belirtti.

Ana Sayfaya Git