Keşif yapıldı

DİYARBAKIR'da, HDP'nin 5 Haziran 2015 tarihindeki mitingine düzenlenen, 5 kişinin öldüğü, 400 kişinin de yaralandığı bombalı saldırıya ilişkin, görevlerini yerine getirmedikleri iddiasıyla 5'i emniyet müdürü 14 polis hakkında, 3'er aydan 1'er yıla kadar hapis istemiyle açılan dava kapsamında, olay yerinde keşif yapıldı.

Haberler 19.05.2018 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, HDPnin 5 Haziran 2015 tarihinde düzenledii seçim mitingine düzenlenen bombal saldr ile ilgili olay yerinde keif yapld. Mahkemenin bir önceki celse keif yaplmasna ilikin verdii ara karar üzerine, dün saat 14.00 sralarnda yaplan keif çalmas için patlamann meydana geldii stasyon Meydannda geni güvenlik önlemleri alnd. Diyarbakr 14üncü Asliye Ceza Mahkemesi hakiminin yapt olay yeri kefine, Diyarbakr l Jandarma Komutanl Olay Yeri nceleme Timi ve madurlarn avukatlar da katld. Keif heyeti, sank DEA terör örgütü mensubu Orhan Gönderin bombalar brakt lisenin bahçesinde de incelemelerde bulundu.

TAKSDE TUTANAK DÜZENLEND

Keif çalmasn yapan 14üncü Asliye Ceza Mahkemesinin kadn hakimi, kefin yaplaca stasyon Meydanna taksi ile geldi. Yaklak bir saat süren kefin ardndan yeniden taksiye binen hakim ve ktibi, keif tutanan da burada yazd. Keif tutanann yazlarak imzalanmasnn ardndan, hkim ve ekibi yine ayn taksi ile adliyeye gitmek üzere stasyon Meydanndan ayrld.

Ana Sayfaya Git