Kedi evi yerleştirildi

Görevlendirme yapılan Batman Belediyesince hazırlanan proje kapsamında parklara yerleştirilen evlerde kedilerin yemek ve su ihtiyaçları da karşılanıyor

Haberler 05.10.2017 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Görevlendirme yaplan Batman Belediyesince kentteki parklara kedi evleri yerletirildi.

Belediye tarafndan sokak hayvanlarnn souktan korunmas amacyla Kedi Evi Projesi hazrland.

Proje kapsamnda hazrlanan iki katl evler, 4 Ekim Dünya Hayvanlar Koruma Günü dolaysyla Batman Belediyesi Veteriner leri Müdürlüü ekiplerince kent merkezindeki Atatürk Park, 8 Mart Kadn Park, Su Park, Yaam Park ve Salih Özdemir Parkna kuruldu.

Kedi evlerinde ayrca kedilerin su ve yemek ihtiyaçlar da günlük olarak karlanyor.

SOKAK HAYVANLARINI DÜÜNMEK DE ASL GÖREVMZ

Batman Belediye Bakan Vekili Ertu evket Aksoy, Allahn yaratt her canlnn en güzel ekilde yaama hakk olduunu söyledi.

Belediye olarak insanlara hizmet etmenin yan sra dier canllarn yaam hakkn korumann da asli görevleri olduunu belirten Aksoy, havalarn serinlemeye balamasyla sokak hayvanlar için yaklak bir ay önce hayata geçirdikleri Kedi Evi Projesinin daha da anlam kazandn dile getirdi.

Yaplan ahap evleri 4 Ekim Dünya Hayvanlar Koruma Gününde parklara yerletirmenin mutluluunu yaadklarn anlatan Aksoy, Malum havalar serinledi ve önümüz k. Sokak hayvanlarn düünmek de asli görevimizdir. Sokak hayvanlarnn barnma problemine bir nebze de olsa çözüm getirmi olduk. Bu hayvanlarn beslenme ihtiyaçlar da belediyemizin Veteriner leri Müdürlüüne bal ekiplerce karlanacak. diye konutu.

Ana Sayfaya Git