Kediyi bulana çeyrek altın ödül

Diyarbakır’da bir genç kadının 1 yıl önce sahiplendiği ve çocuğu gibi sevdiği kedisi kayboldu. Bir haftadır ağlamaktan gözleri şişen ve 5 kilo veren Başalı, kedisini bulup getireni çeyrek altınla ödüllendirecek.

Haberler 13.08.2018 - 09:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda yaayan 28 yanda ve evli Gülfem Baal, bir yl önce veteriner hekim olan arkadann yanndan sokakta yaayan bir kedi sahiplendi. Paa ismini verdii kedisinin her eyi ile ilgilenen Baalnn Paas artk çocuu gibi oldu. Gittii her yere beraber götürdüü kedisini bir an olsun yanndan ayrmayan Baalnn dünyas bir hafta önce ykld. Kedisi bir anlk dalgnlkla yanndan kaybolan Baal, bir haftadr arayp sormadk yer brakmad. Yemeden içmeden kesilen Baal bu zaman içinde 5 kilo verdi, alamaktan gözleri iti. çocuu gibi sevdii kedisi için hazrlad kayp afilerini kentin birçok noktasna yerletiren Baal, Paasn bulup getireni çeyrek altnla ödüllendirecek.

Paa benim kedim deil olumdu

Paay bir veterinerden sahiplendiini söyleyen Baal, Sokakta bulduu hayvanlar ücretsiz olarak sahiplendiriyordu. Ben de oradan sahiplendim. Yaklak bir senedir bendeydi, kedim deil olumdu, hep evladm diye severdim zaten. 6 gündür kayp. Bakmadm hiçbir yer kalmad. Sokak sokak, sürekli, gece gündüz aryoruz, çünkü bendeki anlam çok büyük. nsan çocuunu kaybedince nasl üzülürse u an ben de ayn ekildeyim. Srf bunun için her yere ilan astm, herkesle konumaya çaltm belki biri bulmutur, sahiplenmitir, haberi olunca geri getirir diye. Allah raz olsun duyarl insanlarmz var, çok fazla dönü oldu ama henüz çocuumu bulamadm. Bulan insana çeyrek altn ödülü koydum, benim için maddi anlam hiç önemli deil. Yeter ki getirsinler altnn hiçbir önemi yok, daha fazlasn da veririm. Sadece çocuumu geri istiyorum. nsan, üzülüyor evin içi bo, bunun bir tarifi yok bir haftadr sürekli alyorum, uykum kalmad, bir ey yiyemiyorum, bir haftada 5 kilogram verdim. Artk bir an önce gelsin istiyorum, rüyalarma giriyor artk, Allah rzas için bulan bilen varsa bize haber versin dedi.

Baal, konumasnn ardndan ei ile birlikte tekrar sokaa çkarak kedisini aramaya koyuldu. Baal, hazrlad afileri de kafelere ast.

Ana Sayfaya Git