Kendi eliyle giydirdi!

Merkez Bağlar İlçe Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına giyim yardımı yapıldı. Ak Partili Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını kendi eliyle giydirdi.

Haberler 25.05.2019 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, Diyarbakrda yoksullukla mücadele amacyla gelitirdii projelerinden biri olan Gün Yardmlama ve Dayanma Maazas, dar gelirli ailelere yardmlarn sürdürüyor.

KEND ELYLE GYDRD

Her alt ayda bir ücretsiz sunulan hizmet ile birçok ihtiyaç sahibi aileye ulaan Gün her yl 3 binin üzerinde aileye yardm ederken, Ramazan ay münasebetiyle Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, maazaya gelerek çocuklara giysi datp, kendi eliyle çocuklarn elbise ve ayakkablarn giydirdi.

YARDIMLAMA MAAZASI

Gün Yardmlama ve Dayanma Maazasnn giriinde çocuklar ve aileleri tarafndan zlgtlarla karlanan Bakan Beyolu, daha sonra maazann olduu bölüme geçerek çocuklara giysi datt. çocuklarn elbise ve ayakkablarn kendi eliyle giydiren Bakan Beyolu, belediyeyi devraldklar günden bu yana Balar halknn yardmna kotuklarn söyledi.

SOSYAL BELEDYECLK

Burada ciddi bir sosyal belediyecilik yapacaklarnn altn çizen Bakan Beyolu, Ramazan ayndan itibaren 20 bin yoksul evimize gda yardmnda bulunuyoruz. Ayrca fakir ve yetim çocuklarmz giydiriyoruz. Burada görmü olduunuz Balar Belediyemizin giyim maazasdr. Gerek ayakkab gerekse elbise olsun çocuklarmz mutlu etmeye çalyoruz. nallah bu tür çalmalarmz ve güzel etkinliklerimiz devam edecektir Ramazan ay boyunca. Hedefimiz Balar halkna hizmet edip sosyal belediyecilik götürmektir. Hedefimiz burada bin çocuu giydirmektir dedi.

Yaplan açklamann ardndan elbiselerini alan çocuklar Bakan Beyoluna teekkür ederek evlerine döndü.

Ana Sayfaya Git