Kent trafiği oh be diyecek

Batman’ın kent içi trafik sorununu çözüme kavuşturmak için girişimlere başlayan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) akademisyenlerinden oluşan teknik heyetle makamında görüştü.

Haberler 17.02.2018 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ehir içi trafii rahatlatmaya yönelik yaplan toplantya Bakan Vekili Aksoy, Bakan Yardmcs Sabri Aydn, stanbul Teknik Üniversitesi Ulatrma Ana Bilim Dal Öretim Görevlisi Doç. Dr. Murat Ergün, stanbul Teknik Üniversitesi Ulatrma Ana Bilim Dalndan Bekta Kopal, iletme ve itirakler ile ulatrma hizmetleri müdürleri katld. Batmanda yaanan trafik ak sorununa yönelik sahada yaplan detayl inceleme ve analizler sonucunda hazrlanan rapor, trafii rahatlatmaya yönelik kentin farkl noktalarna yaplacak kavaklar ile ilgili TÜ teknik heyeti tarafndan Bakan Vekili Aksoya bilgi verildi.

TRAFK RAHATLAYACAK

Kent içi araç trafiini rahatlatacak 50 kavak için hazrlanan proje hakknda TÜ Teknik heyetinden bilgi alan Bakan Vekili Aksoy; Batman hizmetin en iyisine layk. Batmanda trafii rahatlatacak olan çalmalara en ksa sürede balanacak. ehir içi trafiini rahatlatmas için yaplan çalma Batmanda bir ilk olma nitelii tayacak. 2018 ylnn çlgn projesi olarak nitelendirdiimiz bu projemizde 50 kavak yer alacak dedi.

Ana Sayfaya Git