Kentin gelişmesine katkı sağlayacaktır

Beyoğlu, “Dışişleri Bakanlığı irtibat bürosu, inşallah bölgemizin hem iktisadi hem de dış dünya ile olan iletişiminde çok önemli bir misyonu yerine getirecek” dedi.

Haberler 22.10.2019 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda ilk kez hizmet vermeye balayan Dileri Bakanl irtibat bürosunu ziyaret ederek Dileri Bakanl Diyarbakr temsilciliine atanan brahim Yalya hayrl olsun dileklerini ileten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, böyle bir hizmetin bölgede verilmeye balanmasnn çok anlaml olduunu kaydetti.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan tarafndan 10 Eylülde imzalanan kararnameyle Dileri Bakanl Diyarbakr temsilciliine atanan brahim Yalya hayrl olsun ziyaretinde bulundu. Yal tarafndan karlanan Bakan Beyolu, Dileri Bakanlnn gerek stratejik gerekse kültürel, tarihi ve ekonomik ilikiler anlamnda önem tayan Diyarbakrda irtibat bürosu açmasnn çok anlaml olduuna dikkat çekerek, bu durumun Diyarbakr ve bölge için büyük kazanç olarak deerlendirdiklerini kaydetti.

Diyarbakrn gelimesine büyük katk sunacak

Diyarbakrn ve bölgenin gelimesine, kalknmasna büyük önem veren Cumhurbakan Erdoana böyle bir hizmeti kazandrdklar için çok teekkür eden Bakan Beyolu, Dileri Bakanl irtibat bürosu, inallah bölgemizin hem iktisadi hem de d dünya ile olan iletiiminde çok önemli bir misyonu yerine getirecek. Biz de bu önemli göreve atanan brahim Yalya hayrl olsun temennisinde bulunmak ve desteimizi ifade etmek üzere ziyarette bulunduk dedi.

Dileri Bakanl Diyarbakr temsilcisi büyükelçi brahim Mete Yal da anlaml bulduu ziyaret nedeniyle Bakan Beyoluna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git