Kilo vererek sağlığına kavuştu

Tedavi için geldiği Diyarbakır'da kilo vererek sağlığına kavuştu

Haberler 24.02.2022 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbulda yaayan ve 162 kilo olan Cazm Yldz, Diyarbakr Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinde yaplan obezite cerrahisiyle 15 günde 18 kilo vermeyi baard.

stanbulda yaayan 7 çocuk babas 39 yandaki Cazm Yldz, rahatszlndan dolay kilolarndan kurtulmak için obezite cerrahisi yaptrmaya karar verdi.

stanbulda gittii hastanede kendisine 2 yl sonra için gün verilince sosyal medyada yapt aratrmada Diyarbakr Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi Bahekimi Doç. Dr. Muhammet Asenaya ulat.

Asenann daveti üzerine Diyarbakra gelen Yldz, tetkikleri ardndan 15 Ocakta 2,5 saat süren operasyonla ameliyat oldu. Yldz, hastanede 2 günlük tedavisinin ardndan taburcu edildi.

Ameliyatnn ardndan kontrol için Diyarbakra gelen Yldz, 15 gün içinde 18 kilo vermenin mutluluunu yaad.

KLO VEREREK SALIINA KAVUTU

Yldz, 20 yl önce imanlamaya baladn belirterek, kilolarndan kurtulmak için ameliyat olduunu söyledi.

Diyarbakrda ameliyatnn baarl geçtiini ifade eden Yldz, Kilo verince rahatladm. çok mutluyum. Bu hastanede yeniden hayata balandm. Diyet program verdiler. u anda bir skntm yok. dedi.

Bahekim Asena ise Yldzn sosyal medyadan kendisine ulatn aktararak, hastann hedefinin ileriki dönemlerde 80-90 kiloya dümek olduunu ifade ederek, Kilolarndan kurtulan hasta hayatn konforlu bir ekilde devam edecek. ifadelerini kulland.

Genel Cerrahi Onkoloji Uzman Dr. eref Dokçu da mide küçültme ve mide botoksu ameliyatlarn baarlyla yaptklarn söyleyerek, Hastalarmza burada yardmc olduumuz için mutluyuz. Obezite ameliyatlar estetik amaçl yaplmyor. Gerçekten salk sorunu olduu için yapyoruz. Yldz, 6 ay içinde ideal kilosu olan yaklak 80-90 kiloya gelecek. sözlerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git