Kırmızı Bültenle Aranıyordu!

SİİRT'in Eruh ilçesinde dün düzenlenen hava destekli operasyonda sağ olarak yakalanan teröristin İçişleri Bakanlığı'nın aranan teröristler listesinde kırmızı listede bulunan 'Malik' kod adlı Osman Özonal olduğu açıklandı.

Haberler 02.05.2018 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtin Eruh ilçesinde dün düzenlenen hava destekli operasyonda sa olarak yakalanan teröristin, krmz bültenle aranan Malik kod adl Osman Özonal olduu açkland.

Siirtin Eruh ilçesi krsalnda güvenlik güçlerinin düzenledii hava destekli operasyonda, çileri Bakanlnn Gri listesinde aranan PKKl Adil kod adl Muhdi Baç (28) öldürüldü, 1 terörist de sa yakaland.

KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYOR

Türk Silahl Kuvvetlerinden (TSK) yaplan açkalamada, yakalanan teröristin de krmz bültenle aranan Malik kod adl Osman Özonal olduu belirtildi. TSKdan yaplan açklamada öyle denildi:

Siirt-Eruhda önceki gün icra edilen operasyonda sa olarak ele geçirilen teröristin krmz bülten ile aranan Malik kod adl Osman Özonal olduu tespit edilmitir. Teröristle beraber 2 AK 47 piyade tüfei ile buna ait mermiler, iki el bombas ve muhtelif malzeme ele geçirilmitir.

Ana Sayfaya Git