Kızı sokak ortasında bıçaklanan baba: "Devletimiz bu adamı assın"

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde sokak ortasında eski eşi tarafından bıçaklanan 3 çocuk annesi H.D.'nin babası Ethem D., "Adalete ve devletime güveniyorum. Bu adamın asılmasını istiyorum" dedi.

Haberler 05.07.2019 - 11:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Kzltepe ilçesinde dün Kilise Sokakta kucanda 6 aylk bebei ve 10 yandaki kznn gözü önünde eski ei tarafndan evine dönmedii için önce darp edilen ve ardndan akcierine denk gelen 3 bçak darbesi ile youn bakmda yaam mücadelesi veren 35 yandaki H.D.nin babas Ethem D. bir yl boyunca kznn ve ailesinin yaad kabusu anlatt. Gözyalar içerisinde Türk adaletine güvendiini belirterek, kznn eski einin aslmasn istedi. Olayn yaand yerde hala kan izleri görüntülenirken, görgü tanklar 10 yandaki kzn yardm ile annesi H.D.yi nasl kurtarmaya çaltklarn aktard.

Borca girip terk etti

7 çocuu olan 68 yandaki baba Ethem D., kznn ikinci kez evlilik yaptn, ilk einden 2 çocuu, tutuklanan Ali A.dan da 6 aylk bir bebei olduunu söyledi. Ethem D., Kzm 1 yldr einden ayr. Zaten 1 yl evli kaldlar. Adam evlendikten sonra borçland. Sonra ben gidiyorum dedi. stanbula giderken bunu çardm. Bu kadn tek bana evinde nasl kalacak. Ben baba olarak konutum. Buras Kzltepe, bak karnn, çoluunun çocuunun banda otur dedim. Para kazandn ve geleceini söyledi. Madem para kazandn alacakllar kapya geliyor, borcunu öde dedim. Evliyken kzma iddet uyguluyordu. lk bandan beri bu evlilie kar çkmtm. Bu berdu, esrarke, hrsz adama ne kz vereceim. 50 sefer söyledim dinlemedi. Bama ne geleceini, bu olayn geleceini biliyordum. Olay duyar duymaz hastaneye gittim. Kim yapm dedim, kocas yapm dediler. Polislere Silopiye kaçm demiler. Oraya gitmez, annesinin yanndadr. Polislere bulabilecei yerleri söyledim. Türk adaletine güveniyorum. Ben bayramn altnda yayorum. Adalete ve devletime güveniyorum. Bu adamn aslmasn istiyorum dedi.

çocuklarn psikolojisinin bozulduunu belirten Ethem D., öyle devam etti:

Eim de benimle ayn fikirde. Bunun yaptn kimse yapmaz. Ben bunlar hak edecek hiçbir ey yapmadm. Kzm beni dinlerse bam üstünde yeri var. Ben daha karakol görmemi insanm. Bu insan devletimin asmasn istiyorum. Assn ki bir daha böyle olay olmasn. Douda, batda hep kocas karsna kzyor, alyor bça gidiyor. Bu hayvan deil, insan, insan niye yayor? Bu kadar olmaz. Bebee uan komular bakyor. Bebee zarar vermemi, boandktan sonra da sürekli rahatsz etti.

Esnaf kadna iddeti knad

Dehet anlarna tanklk eden vatandalardan Ahmet Boa, kadn kucanda bebei ile yerde yatarken gördüünü söyledi. Boa, Kadnn yerde olduunu, adamn kaçp gittiini gördük. Kadnn kucandan bebeini aldk, ninesine gönderdik. Büyük kz alyordu, ondan bilgi aldk. Annemin eski ei diye ondan bilgi aldk. Burada baya ikisi birbirine hakaret etmi ve kadn ikna edemedii için arabadan bça alm. Biz Kzltepe esnaf olarak bu olay knyoruz. Allah bir daha göstermesin diye konutu.

Ana Sayfaya Git