Kızılay'ın çağrısına gençlerden destek

Türk Kızılayı'nın kan stoklarının azaldığı yönündeki çağrısına destek vermek amacıyla Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Gençlik Kollarına üye gençler, kan toplama merkezine giderek kan bağışında bulundu.

Haberler 07.01.2017 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Kzlay Diyarbakr ubesine giden HÜDA PAR Gençlik Kollar Bakan lyas Kaya ile gençlik kollar üyeleri, ilemlerin ardndan kan banda bulundu.

Kan merkezinde gazetecilere açklamalarda bulunan Kaya, balattklar kampanyayla birçok il ve ilçe gençlik kollar bakanlklaryla Kzlay Kan Merkezlerine akn ettiklerini söyledi.

KAN BAII çARISI

Kzlay Bakan Kerem Knkn açklamasyla gündeme gelen kan stokundaki yetersizliinden dolay böyle bir kampanyay balatmay elzem gördüklerini belirten Kaya, unlar kaydetti:

Tüm üye ve gönüllülerimize gerek sosyal medya üzerinden gerekse de birebir telefonlarla ulaarak balattmz kan verme kampanyasna itirak etmeleri için tevikte bulunduk. Zira böylesi bir giriimi çok faydal ve önemli buluyoruz.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammedin zaman zaman kan verdiini ve bunu da tavsiye ettiini müahede ediyoruz. Dolaysyla bu gün burada kan vererek böylesi bir sünneti de ihya etmi oluyoruz.

HÜDA PAR Gençlik Kollar Bakanl olarak katledilen insanlarn yannda olduunu göstermek ve hayatn nianesi olan kan ihtiyacn karlamak için kan banda bulunduklarn aktaran Kaya, Son zamanlarda ülkemizde yaanan saldrlar gösteriyor ki emperyalist ülkelerin bu ülke üzerinde hesaplar bulunmaktadr. Mazlum sivil insanlar katlediliyor ya da yaralanyor. diye konutu.

Ana Sayfaya Git