Kocasını bıçaklamıştı

Şanlıurfa'da sağır ve dilsiz kocasını bıçakla yaralayan kadın 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haberler 26.12.2019 - 11:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa 7. Ar Ceza Mahkemesinde görülen karar durumasnda her ikisi de tutuksuz sank A.N. (47) ile kocas sank ve madur H.N. (49) hazr bulundu.

Sank A.N. ifadesinde, einin çocuklarn taciz ettiini öne sürerek, kendisini bçaklamak isteyen kocasnn yere dümesi sonucu yaralandn savundu.

Sar ve dilsiz H.N. ise iaret dili tercüman araclyla yapt savunmasnda, einin iddialarnn gerçek d olduunu, kars tarafndan bçaklandn iddia etti.

Delilleri deerlendiren mahkeme heyeti, ikayetçilerin tutarsz beyanlar, adli ve tbb raporlarn incelenmesi neticesinde çocuklarn cinsel istismar maduru olmadn belirtti.

5 yl hapis cezas

Madur babann evinin elinden alnabilmesi için kars ve kzlar tarafndan iftiraya uradna dikkati çeken heyet, H.Nnin tüm suçlamalar yönünden beraat etmesine karar verdi.

Heyet sank A.Nnin ise Ei kasten yaralama suçundan 5 yl hapis cezasna mahkum edilmesine ve mevcut halinin devamna karar verdi.

anlurfada geçen yl cinsel istismar suçlamasyla tutuklanan H.N. yarglama safhasnda serbest braklm, taraflar A.N. ile H.N. hakknda ayr ayr açlan davalar birletirilmiti.

Ana Sayfaya Git