Köfteci filmi gerçek oldu

Mardin’de bir kadın, yediği tatlının parasını ödememek için saçından kopardığı kılları, baklavanın içine koydu. Olay, Kemal Sunal’ın rol aldığı Meraklı Köfteci filmindeki sahneyi akıllara getirdi.

Haberler 19.10.2019 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Artuklu ilçesinde bulunan bir tatlc dükkannda, akllara durgunluk veren bir olay yaand. Tatl dükkanna girip baklava isteyen bir kadn, saçndan kopard kllar tatlnn son diliminin içine koydu. Ardndan i yerinde çalan ustay yanna çaran kadn, baklavadan saç çktn söyleyerek para ödemeden i yerinden ayrld. Yapt tatldan emin olan usta, kadnn i yerinden ayrlmasndan sonra güvenlik kameralarn inceledi. yerindeki kamera kaytlarn inceleyen tatl ustas, kadnn saçndan kopard kllar baklavaya koyduunu görünce oka girdi.

Emek hrszl zoruma gitti

Necmettin Usta, olayn yaand gün sabah erken saatlerinde i yerine geldiini ve hamurunu yourduunu söyledi. Usta, Müteri geldi baklava istedi. Bende yannda dondurma ile tatly verdim. imi yapmak için içeri gittim. Kz orada baklava yerken saçnn telini koyuyor, sonra beni çard. Baklavada saç var dedi. Bana barp çard. Ne yapacam ardm. Hesap ödemeden çekti gitti. Bende 1 saat olayn okundaydm. Kemal Sunaln filmindeki ayn senaryo burada oldu. Yedi yedi parmaklarn yalad, çok üzüldüm. Bu yaplan emek hrszldr, 4 çocuum var, onlar için çalyorum. Bu tür davranlarn yaplmas yanl dedi.

letmeci brahim Usta ise olayn ilk kez balarna geldiini söyledi. brahim Usta, Gaziantepten buraya geldik. Geçen gün burada kaytlarda olduu gibi baklavann içine saçn koymu bir kadn. Kemal Sunaln filmindeki gibi köftenin içine çivi koyuyordu hesap ödememek için. Daha sonra kamera kaydna baktk. in asl farklym. Afiyetle baklavasn yiyor ve hesap ödememek için bunu yapyor diye konutu.

Yaanan olay, Merakl Köfteci filminde bir adamn, Kemal Sunaln yapt köfteleri yedikten sonra para ödememek için yemein içine cebinden çkard çivileri koyduu sahneyi akllara getirdi.

Ana Sayfaya Git