Komutanın paylaşımı!

Operasyonda görev alan personelin komutanı olduğu belirtilen bir asker, "Benim için çok önemli... Mesajımı gönderiyorum. Şu an 3018 rakımlı Kuzey Irak'tan benim için çok değerli olan birşeyi payalşıyorum. Bu 8 günlük kızımın kıyafeti. Onunla kokuyorum ve moral buluyorum ve bütün yaşama azmimi ayakta tutuyorum." dedi.

Haberler 30.10.2017 - 08:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kuzey Irakta örgüt üyelerini etkisiz hale getirmek için operasyonlarda görev alan persolelin komutan olduu belirtilen bir askerin videolu mesaj herkesi duygulandrd. Komutannn görüntülerini cep telefonuyla çeken asker komutanna Bir mesajnz var m ? diye sordu. Komutan poetin içinde bulunan 8 günlük kzna ait olduunu söyledii kyafeti çkararak, u an 3018 rakml Kuzey Iraktan benim için çok deerli olan bireyi payalyorum. Bu 8 günlük kzmn kyafeti. Onunla kokuyorum ve moral buluyorum ve bütün yaama azmimi ayakta tutuyorum. dedi. Görüntüleri çeken asker ise komutanna nallah sa salim kavuacaksnz kznza dedi.

Bölgede görev yapan askerler, komutanlarnn bu mesajn sosyal medya hesaplarnda paylat. Görüntüleri izleyenler duygu dolu anlar yaad.

Ana Sayfaya Git