Komutanlar sıcak bölgede

DİYARBAKIR'da temaslarda bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları sınır birliklerinde incelemelerde bulunmak üzere Şırnak'a geldi.

Haberler 05.04.2017 - 07:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bölgede askeri birlikler tarafndan yürütülen terörle mücadele çalmalarn yerinde görmek ve denetlemelerde bulunmak üzere önceki gün Diyarbakra gelen Genelkurmay Bakan Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutan Orgeneral Salih Zeki çolak, Hava Kuvvetleri Komutan Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutan Oramiral Bülent Bostanolu ve 2inci Ordu Komutan Korgeneral smail Metin Temel bu sabah rnaka geçti. Komutanlarn bölgedeki snr birliklerini denetlemek ve rutin ziyaret program kapsamnda rnaka geldikleri belirtildi.

SRTTE ESNAFI ZYARET ETT

Akar ve beraberindeki kuvvet komutanlar, helikopter ile Siirtte geçti. Siirt 3üncü Komando Tugay Komutanlna inen Genelkurmay bakan Orgeneral Akar ve kuvvet komutanlarn Vali Mustafa Tutulmaz karlad. Orgeneral Akar ve beraberindekiler, daha sonra Cumhuriyet Meydanna geçerek esnaf ziyaret etti. Esnaf ziyaretinden sonra Orgenaral Hulusi Akar valilik binasna geçti.

Ana Sayfaya Git