Korkunç cinayet!

Mardin'de 5 yıl önce evinde ölü bulunan A.Y'nin, eşi F.Y ve onun erkek arkadaşı A.D. tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. F.Y., "Eşim evde balık ayran yedi, balık galiba bayattı ondan öldü" demişti.

Haberler 27.06.2019 - 11:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardin l Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüüne bal Cinayet Büro amirlii ekipleri 2014 ylnda evinde ölü olarak bulunan A.Y.nin ölümünü üpheli buldu. Polis ekiplerinin yapt titiz çalma sonucu 5 yl önce Eim evde balk ayran yedi, balk galiba bayatt ondan öldü diyen F.Y.nin sevgilisi ile A.Y.yi boarak öldürdüünü belirledi.

MEZARINI AçTILAR

Mardinin Kzltepe ilçesinde, A.Y., 31 Aralk 2014 tarihinde evinde ölü olarak bulundu. A.Y.nin einin balk ayran yedi, balk bayatt ondan ölmü olabilir söyleminin ardndan otopsisi yaplmadan defnedildi. A.Y.nin çevresini aratran Mardin l Emniyet Müdürlüüne bal Cinayet Büro Amirlii ekipleri ölümden üphe ederek A.Y.nin yatt mezarn açlmasn istedi. A.Y.nin cesedi ve toprak örnekleri stanbul Adli Tp Kurumuna gönderildi. Adli Tp Kurumu inceleme yaparken Cinayet Büro Amirlii ekipleri de incelemelerini sürdürdü. Ölen A.Y.nin ei F.Y. ve yasak ak olduu öne sürülen A.D. ile bu ahslara yardm eden A.Y. hakknda cinayet üphelisi olarak gözalt karar verildi. Mardin ve Hatay illerinde yaplan e zamanl operasyonla F.Y. ve A.D. gözaltna alnd.

Kzltepe Cumhuriyet Basavclna sevk edilen üphelilerden A.D ve F.Y., kasten öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Üçüncü ahs A.Y.nin ise yakalama emri ile arand, dolandrclk suçundan tutukland örenildi.

A.Y.nin ei F.Y. ve yasak ak yaad A.D. tarafndan boularak öldürüldüü örenildi.

Ana Sayfaya Git