Korkunç kaza!

Afyonkarahisar'da yolcu otobüsüyle TIR'ın çarpışmasıyla meydana gelen kazada, otobüs şoförü ve muavin yaşamını yitirdi, 21 kişi de yaralandı. Kazanın, yoğun sis nedeniyle görüş açısının düşmesinden kaynaklandığı üzerinde duruluyor.

Haberler 20.11.2019 - 10:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, sabah saatlerinde Afyonkarahisar- Konya karayolunun 20nci kilometresindeki çobanlar ilçesi kavanda meydana geldi. Veysi Ate yönetimindeki, Has Diyarbakr firmasna ait 21 FP 442 plakal yolcu otobüsüyle Emre Akan (25) yönetimindeki 42 D 7490 plakal TIR çarpt. Kazann ardndan bölgeye çok sayda jandarma, salk ve AFAD ekibi sevk edildi.

K ÖLÜ- 21 K YARALI

Otobüsün ön ksmnn hurdaya döndüü kazada, araçta skan oför Veysi Ate ile adnn Ömer olduu açklanan muavin yaamn yitirdi, 20 yolcu ile TIR oförü Emre Akan ise yaraland. Yarallar, ilk müdahalelerinin ardndan ambulanslarla çevre hastanelere kaldrlarak tedaviye alnd. Yarallarn durumunun iyi olduu belirtildi.

Otobüs oförü ve muavinin cansz bedenleri, AFAD ekiplerinin çalmas sonucu sktklar yerden çkarlarak, Afyonkarahisar Adli Tp Kurumuna gönderildi. Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz da kaza yerine gelerek yetkililerden bilgi ald.

BÖLGEDE YOUN SS ETKLYD

Bu arada, bölgede sabah saatlerinde youn sisin etkili olduu, otobüs oförünün kava görmekte zorland ve kazann da bu nedenle meydana geldii üzerinde duruluyor.

YOLCULAR OLAYI ANLATTI

Otobüsteki yolculardan smail Ablak, yapt açklamada, Osmaniyeden zmire gittiini söyledi. Havann çok youn sisli olduunu belirten Ablak, Bizim araç 60-70 hzla gidiyordu. Tr oförü de kavaktan geçerken kendini kurtarm ama römork kalm. Bizim oför fark etti, frene bast ama durduramad arabay. Ben koltuktan ön tarafa frladm. Etrafma baktm herkes kan içindeydi. dedi.

Ana Sayfaya Git