Korkusunu yendi, korku evi açtı

Siirt’te küçüklükten beri yaşadığı karanlık korkusunu yenen üniversite öğrencisi, korku evi açtı. Terk edilmiş 3 katlı bir binayı kiralayan öğrenci, adrenalin tutkunları ve korkularını yenmek isteyenlerin büyük ilgisiyle karşılaştı.

Haberler 29.10.2017 - 13:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtte küçüklükten beri karanlk fobisi olan üniversitesi örencisi Hamdullah Akkoyunun (30) korkusu, i fikri oldu. 3 yl önce il dndaki bir korku evine giden Akkoyun, burada karanlk fobisinden kurtulduktan sonra döndüü kentinde korku evi açmak için kollar svad. Doan Mahallesinde terk edilen 3 katl bir binay kiralayan Akkoyun, buray restore etti. Binann içerisine maskeler, örümcek alar ve tuzaklar kuran Akkoyun, adrenalin tutkunlar ve korkularn yenmek isteyenlerin büyük ilgisiyle karlat.

KORKU EV AçTI

Akkoyun, korku evinde fobisini yendikten sonra Siirtte böyle bir yerin olmadn örendiini anlatarak, Hemen böyle bir yer açmaya karar verdim. Bakalar da korkularn yenmek için buraya gelmeye baladlar, hatta buraya stres atmak için gelenler de oluyor. Ben karanlkta korkuyordum, bir iki defa gittikten sonra karanlk korkumu yendim. Daha sonra böyle bir yer açtm dedi.

Binann 9 odal olduunu ve tüm odalarn birbirine çktn anlatan Akkoyun, Her odaya girdiimizde ipuçlarn bulup bir baka oyuna o ekilde geçebiliyorsunuz. En sonunda odalardan çkld zaman ödülle karlayorsunuz. Bu hem bir oyun hem de spordur. Buraya açtmda bu kadar olumlu tepki göreceimi tahmin edemiyordum. Hiç kimseden destek almadan böyle bir yer açtm diye konutu.

Ana Sayfaya Git