Korkutan yangın

Ergani İlçesi'nde bulunan 7'nci Kolordu Komutanlığı'na ait mühimmat deposu yakınlarında yangın çıktı. Bölgeye Diyarbakır merkezle Ergani'den çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, alevler, depo sahasına sıçramadan kontrol altına alındı.

Haberler 17.10.2017 - 08:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ergani ile çermik ilçeleri arasndaki karayolu üzerinde yer alan, Diyarbakrdaki 7nci Kolordu Komutanlna ait Mühimmat Bölük Komutanl sahas yaknlarndaki dere yanda yangn çkt. Ot ve kamlarn tutumasyla saat 16.00 sralarnda balayan yangn nedeniyle bölgeye tedbir amaçl çok sayda itfaiye ekibi sevk edildi.

YANGIN KORKU YARATTI

Önce Erganiden daha sonra Diyarbakr merkezden alevlere müdahale etmek üzere ekipler, olay yerine geldi. tfaiye erleri, yangnn mühimmat depolarnn bulunduu sahaya sçramamas için alevlere müdahale etti. Yangnn kontrol altna alnd belirtilirken, itfaiye ekipleri soutma çalmalarn sürdürdü. Güvenlik güçleri de bölgede tedbir ald.

VALLKTEN AçIKLAMA

Öte yandan Diyarbakr Valiliinden yangnla ilgili yazl açklama yapld. Yangnn, iddia edildii gibi 52nci Mühimmat Birlik Komutanlnda meydana gelmedii belirtilen valilik açklamasnda, Askeri alann dnda, tarlada meydana gelen anz yangnndan ibarettir. Devletimizin ilgili kurumlar tarafndan ivedilikle müdahale edilerek, yangn, söndürülmü ve soutma çalmalar devam etmektedir. 52nci Mühimmat Birlik Komutanlyla ilgili herhangi bir olumsuzluk, söz konusu deildir denildi.

Ana Sayfaya Git