Korucular tepkili

Sözen "Koruculuğun kaldırılmasını isteyen PKK, HDP, Avrupa Birliği ülkeleri, FETÖ ve diğer terör sempatizanları bu söylemlerini CHP'nin beyannamesine koydurarak bunları CHP'ye söyletmişlerdir"

Haberler 28.05.2018 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anadolu Güvenlik Korucular ve ehit Aileleri Konfederasyonu Genel Bakan Ziya Sözen, Koruculuun kaldrlmasn isteyen PKK, HDP, Avrupa Birlii ülkeleri, FETÖ ve dier terör sempatizanlar bu söylemlerini CHPnin beyannamesine koydurarak, bunlar CHPye söyletmilerdir. dedi.

Sözen, yapt açklamada, CHPnin seçim bildirgesinin 14. sayfasnda, koruculuk sistemini kademeli olarak kaldrmay vadettiini, CHPnin bu tavryla güvenlik korucularna duyduu kini, nefreti, öfkeyi bir kez daha dile getirdiini savundu.

Bildirgedeki bu tavr ile CHPnin bilinç altndaki öfkesini da yansttn, güvenlik korucular olarak söz konusu partinin bu tavrna armadklarn kaydeden Sözen, güvenlik korucularnn terörle ve teröristle mücadele ettiini, CHPnin bu mücadelelerinden dolay kendilerine kin ve öfke beslemesini normal karladklarn belirtti.

KÖY KORUCULARI CHPYE TEPKL

CHP teröristlerle mücadele etmemizden büyük rahatszlk duyuyor. CHP uzun süredir eylemleri ve söylemleri ile cumhuriyetin temel deerlerinden uzaklam, adeta PKKnn ve FETÖnün sözcülüüne soyunmutur. Koruculuun kaldrlmasn isteyen PKK, HDP, Avrupa Birlii ülkeleri, FETÖ ve dier terör sempatizanlar bu söylemlerini CHPnin beyannamesine koydurarak bunlar CHPye söyletmilerdir. ifadelerini kullanan Sözen, u deerlendirmelerde bulundu:

Son zamanlarda PKKya, FETÖye destek veren CHP, PKKl teröristlerin cenazelerine omuz veren CHP milletvekilleri, çukur ve hendek olaylarnda oradaki teröristlere kardeim diyen CHP genel bakan, PKKya çok büyük darbeler vuran HA ve SHAlardan rahatszln dile getiren CHP milletvekili, 15 Temmuz ehitlerimizi ve gazilerimizi kastederek köpeklerinizi sokaa saldnz diyen CHP milletvekilleri. CHP bu eylemleri ve söylemleri ile PKKnn, FETÖnün, HDPnin çizgisine gelmi, onlarla eylem ve söylem birlii içerisine girmitir. HDP, PKK, FETÖ, marjinal gruplar ne istiyorsa CHP onu yapmakta, onu söylemektedir. CHP bu tavryla HDPnin arka bahçesi PKKnn ve FETÖnün yol arkada haline gelmitir.

FETÖ VE PKK BALANTILI

Sözen, bildirgede FETÖ ve PKK ile mücadeleden bahsetmeyen CHPnin koruculuun kaldrlmasn istemesini olaan bir durum olarak gördüklerini aktararak, unlar kaydetti:

Terör örgütleri ile marjinal gruplarla Türkiye dümanlaryla kol kola girerek siyaset yapmaya çalan CHP bu tavryla asla iktidar olamayacak, iktidar olmay brak iktidar olmann yaknndan dahi geçemeyecektir. Kandilde PKK, Pensilvanyada FETÖ, Türkiyede marjinal gruplar ne söylüyorsa, Avrupada Türkiye dümanlar ne söylüyorsa, Türkiyede CHP aynsn tekrarlyor. Biz güvenlik korucular ehit aileleri ve gaziler olarak CHPnin bize kar olan dümanca tavrlarn, küstahln ve alçaklna bir kez daha lanetliyoruz, knyoruz. Yeri ve zaman geldiinde demokratik ortamlarda bunun hesabn en iyi ekilde CHPye soracaz.

Ana Sayfaya Git