Kudüs için yürüyecek!

Diyarbakır İslami STK'lar tarafından bugün "Diyarbakır Kudüs için yürüyor" kitlesel yürüyüş düzenleyecek.

Haberler 15.05.2018 - 09:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr slami STKlar tarafndan bugün 15 Mays Nakba Günü (Büyük Felaket-Siyonist galin Resmiletii Gün) münasebetiyle Diyarbakr Kudüs için yürüyor kitlesel yürüyü düzlenecei belirtildi.

KÜDÜS çN YÜRÜYECEK

Diyarbakr slami STKlar adna basn açklamas yapan Diyarbakr slami Sivil Toplum Kurulular cra Kurulu Bakan Süleyman Nazlcan, bugün saat 14.30da stasyon Meydanndan Trafik Bahçesine kadar erkek, kadn, yal, genç ve çocuklarn katlaca yürüyü düzenleneceini belirterek, herkesin yürüyüe katlmasn istedi.

HÜDA-PAR DESTEK VERD

HÜDA PAR Diyarbakr l Bakan Metin Kaya, slami Sivil Toplum Kurulular tarafndan düzenlenecek Diyarbakr Kudüs için yürüyor adl kitlesel yürüyüe destek verdiklerini açklad. Kaya, Diyarbakr halkn yarn yaplacak yürüyüe katlmaya davet etti. Kudüste büyük bir zulmün yaandna dikkat çeken Kaya, bu zulme Müslüman ülkelerin ve yöneticilerin ciddi anlamda ses çkarmas gerektiini vurgulad.

Kudüs adna yaplacak tüm programlara HÜDA PAR olarak destek vereceklerini sözlerine ekleyen Kaya, ümmetin bu topraklara sahip çkmas gerektiine vurgu yapt.

Kaya, Maalesef sabah aldmz habere göre Filistinde 9 ehidimiz vard, yeni gelen habere göre bu say 16 olmu, kim bilir bir saat sonra bu say kaça yükselir. Büyük bir zulüm yaanyor orada ve dünya bu zulme sessizdir. Öncelikle ehitlerimize Allahtan rahmet, yarallarmza acil ifalar diliyorum. Maalesef siyonist rejim orada istediklerini yapyor, dünya sessiz, Müslümanlar sessiz ve Müslüman liderler sessiz. Kimseden ciddi bir ses çkmyor. Oras Müslüman topraklardr. Kudüs ise ümmetindir ve ümmetin maldr. Kudüs ümmetin sahip çkmas gereken bir yerdir. Kudüs siyonist rejimin bakenti deil, Filistinin bakentidir ümmetin topradr, bütün ümmetin bu topraklara sahip çkmas gerekiyor. dedi.

Ana Sayfaya Git