Kullanılan boyalar

Güzellik Uzmanı Dalmış: 'Microblading' yaptıranlar kullanılan boyaya dikkat etsin

Haberler 22.02.2021 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güzellik Uzman Mehmet Sait Dalm, dikkat çekici kalara sahip olmak istiyenlerin yapt microblading ileminde kullanlan boyalara dikkat edilmesi uyarsnda bulundu.

Güzellik merkezinin iletmecisi Mehmet Sait Dalm, dikkat çekici kalara sahip olmak istiyenlere jilet görünümlü micro ineler yardmyla cilde kesiler açlp manuel olarak uygulan microblading ileminde kullanlan boyalarla ilgili uyarlarda bulundu.

KULLANILAN BOYALAR

Günümüzde en çok tercih edilen microblading ileminde dikkat edilmesi gereken en önemli hususun kullanlan boyalar olduunu söyleyen Dalm, Eskiden merdiven alt yerlerden uzak durulmas gerektii söylenirken, günümüzde malesef isminden çokça söz ettirmi güzellik merkezleri de kalitesi düük boyalar tercih ediyor ve hatta dövme boyasyla ilem yapan birçok merkez var. Ayn zamanda doru ürün ve uzman ellerde günümüzün gözdesi microblading ilemiyle kalar seyrek veya belli sebeplerden dökülmü kiiler için doall yakalamak adna güzellik merkezlerinin gözde uygulamalarndan biri olan microblading her geçen gün kendini gelitirerek iddial bir ekilde kullanclaryla bulutu. Kalarnzn ekli veya seyreklii sizleri de rahatsz ediyor ve doal bir görünüme kavumak istiyorsanz su bazl organik boyalar ve ön çizim ile uzman kiiler tarafndan microblading ilemini tercih edebilirsiniz diye konutu.

Ana Sayfaya Git