Kulp’ta sokak sağlıklaştırma projesi

Diyarbakır’ın Kulp Belediyesince hazırlanıp 18 Ağustos’ta ihale edilen Sokak Sağlıklaştırma Projesinin temeli Kulp Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu, daire amirleri ve vatandaşların katılımıyla atıldı.

Haberler 11.10.2017 - 08:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulpun Yeni Mahalle Lise Caddesi Üzerinde toplam bin 210 metre kare tek katl 6 blok yeni yap (35 iyeri) yaplmas, mevcut baz yaplarn bakm onarm, lise meydann düzenlenmesi ile 500 metre uzunluunda kaldrm ve yol çalmasn barndran sokak salklatrma projesi 18 Austos 2017de ihale edildi.

SOKAK YLETRMES

hale edilen sokak salklatrma projesi eski iyerlerin yklmas, hafriyat alnmas ve alann düzeltilmesi tamamlandktan sonra okunan dualarn ve kurban kesiminin ardndan Kulp Belediye Bakan Fatih Dülgerolu protokol üyeleri ile birlikte temel atma butonuna bast. 120 gün sonunda projenin tamamlanacan dile getiren Dülgerolu, Bu caddenin altyap çalmalar tamamlanarak bütün enerji nakil hatlar yer altna alnacak. Kulp ilçesi hizmetlerin en güzelini hak eden bir ilçedir. Sokak salklatrmas projesinin tamamlanmasyla lise caddesi Kulpun prestij merkezi haline gelecektir. imdiden hayrl olsun dedi.

Ana Sayfaya Git