Kültür bakanlığı sözleşmeli alıyor

Başvurular, 15-24 Kasım tarihlerinde e-Devlet'te Bakanlığın Kariyer Kapısı-İşe Alım bölümünden ya da Kariyer Kapısı'nın "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/" internet sitesinden yapılacak

Haberler 15.11.2021 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kültür ve Turizm Bakanl Güzel Sanatlar Genel Müdürlüünce, Ankara, stanbul, zmir, Adana ve Bursada çeitli birimlerde çaltrlmak üzere 41 sözlemeli sanatç alnacak.

Bakanln açklamasna göre, istihdam edilecek sözlemeli sanatçlar, 31 Aralk 2022 tarihine kadar görev yapacak. Bu tarihten sonra durumlar uygun olan sanatçlarla ihtiyaç, baar, disiplin durumu ve Bakanlkça gerek görülen dier kriterler yönünden gerçekletirilecek deerlendirmeye göre yeniden sözleme yaplabilecek.

41 SÖZLEMEL ALINACAK

çeitli branlarda istihdam edilecek sanatçlardan 2si zmir Devlet Senfoni Orkestrasnda, 4ü stanbul Devlet Senfoni Orkestrasnda, 7si çukurova Devlet Senfoni Orkestrasnda, 3ü Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrasnda, biri Ankara Devlet çok Sesli Müzik Korosunda, 22si Devlet Halk Danslar Topluluunda (stanbul), 2si stanbul Devlet Türk Halk Müzii Korusunda görev yapacak.

Bavurular, 15-24 Kasm tarihlerinde e-Devlette Kültür ve Turizm Bakanlnn Kariyer Kaps-e Alm bölümünden ya da Kariyer Kapsnn https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ internet sitesinden yaplabilecek. Uygulamal olacak snavlarn yeri ve tarihleri bavuru saysna göre belirlenecek, ardndan www.ktb.gov.tr ve guzelsanatlar.ktb.gov.tr internet sitelerinden ilan edilecek.

Ana Sayfaya Git