Kur'an bülbülleri

Mardin'de Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödül.

Haberler 21.05.2021 - 11:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MARDN - Milli Eitim Bakanl tarafndan düzenlenen Genç Sada Kuran- Kerim Güzel Okuma Yarmasnda Mardinde il finalinde dereceye giren örencilere ödül verildi.

Artuklu Anadolu mam Hatip Lisesi ev sahipliinde çevrim içi yaplan finalde, Artuklu Anadolu mam Hatip Lisesi örencisi Veysel Ertekin birinci, Artuklu Said Nursi Anadolu mam Hatip Lisesi örencisi Sami Özdemir ikinci, Midyat Anadolu mam Hatip Lisesi örencisi Yakup Kara da üçüncü oldu.

KURAN-I KERM GÜZEL OKUMA

Mardin mam Hatipliler Dernei sponsorluunda l Milli Eitim Müdürlüünde düzenlenen törende, dereceye girenlere l Milli Eitim Müdürü Memet Polat, Dernek Bakan Abdulsamet Ylmaz ve dernek üyeleri çeitli ödüller verdi.

Baarl örencileri tebrik eden Polat, Kuran- Kerim okumak güzel, Kuran- Kerimi güzel okumak çok daha güzel. Örencilerimizin baarlarnn devamn diliyorum. Bu yl Kzltepe ve Midyatta hafzlk okulu açyoruz. Önümüzdeki yl inallah Nusaybinde de açacaz. Gerekirse her ilçede açacaz. diye konutu.

Veysel Ertekin de hocalarnn desteiyle il birincisi olduunu belirterek, bölge birincisi olmay, ardndan da Türkiye finalinde derece yapmay hedeflediini söyledi.

Ana Sayfaya Git