Kur'an kursları dizayn edilecek

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediyesi ve İl Müftülüğü arasında camilerin ve Kur’an kurslarının ihtiyaçlarının karşılanması için protokol imzalandı.

Haberler 24.02.2018 - 11:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Dr. Ozan Balc ile Müftü Vekili Abdullah Ik arasnda imzalanan protokol çerçevesinde, Kayapnar Belediyesi tarafndan ihtiyaç duyulan yerlerde 6 adet cami projesinin yaplmas, camilerimizin tefriat ihtiyaçlarnn karlanmas, cami ve Kuran kurslarnn kütüphanelerini tamamlanmas gibi çalmalar yaplacak. Kaymakam Balc, Kayapnarl vatandalarmzn ile ilgili her yatrma Kayapnar Belediyesi olarak destek veriyoruz. Devletimizin imkanlar vatandalarmzn tüm skntlarn çözmemiz için yeterli, bizlerde bu imkanlar Kayapnarl hemerilerimiz için seferber etmi durumdayz.

PROTOKAL MZALANDI

Kayapnar Belediyesi olarak eitim, sanat, spor, kültür, sosyal yardmlar, alt yap, üst yap gibi birçok hususta ilçemize faydal iler yaptk. Bugün imzaladmz protokol ile vatandalarmzn ibadetlerini yapabilmeleri ve dini tesislerimizden faydalanabilmesi için birçok yatrm Kayapnarmza kazandryoruz. Bu projelerin ve yatrmlarn bata Kayapnarl hemehrilerimiz olmak üzere tüm Diyarbakrl vatandalarmza hayrl uurlu olmasn diliyorum dedi.

Ana Sayfaya Git