Küresel ısınmaya dikkat!

Diyarbakır'da eğitim veren özel bir okulun öğrencileri, küresel ısınmanın etkisiyle artan ve hızla devam eden kutup buzullarının erimesiyle ilgili 'buzullar erimesin' temalı sergi açtı.

Haberler 06.03.2020 - 11:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dünyada küresel snmann etkisi ile hzla devam eden kutup buzullarnn erimesine örenciler dikkat çekti. Farkndalk oluturmak isteyen örenciler Buzullar erimesin isimli sergi hazrlad. Sergide buzullarn erime sebepleri, buzullarn erimesi ile bundan etkilenen canllar ve buzullarn erimesini durduracak çözümler 3 boyutlu çalmalar ile sergilendi.

KÜRESEL ISINMA

Sergi açlna l Emniyet Müdür Yardmcs Ayhan Erturul, KUR l Müdürü smail Koç, Sosyal Hizmetler ube Müdürü Hüseyin Klç, Kadn Doum ve Tüp Bebek Uzman Prof Dr. Hakan çoksüer, hakim Fethi Tosun, Polisevi Müdürü Yener Boyraz, kurucu müdürlerden Abdurrahim Yldz, okul Müdürlerinden Sedat Erdoan ve Eyüp Aksoy, sergiyi gezerek yaplan çalmalar yerinde inceledi.

Sergiyi gezen örenci velileri de bu çalmalar çocuklar ile beraber zevkle yaptklarn belirterek böylesi anlaml bir projede katklarnn olmasnn kendileri adna gurur verici olduunu ifade etti.

Ana Sayfaya Git