Kursiyerler hem öğreniyor hem de ihtiyaç sahiplerine iftar hazırlıyor

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesince hayata geçirilen Yenişehir Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (YESMEK) bünyesinde açılan aşçılık kursunda kursiyerler, hem yöresel yemeklerin yapımını öğreniyor, hem de Ramazan ayı boyunca günlük bin kişiye 4 çeşit iftar yemeği hazırlıyor.

Haberler 06.04.2022 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir Belediyesince hayata geçirilen Yeniehir Sanat ve Mesleki Eitim Kurslar (YESMEK) bünyesinde açlan açlk kursunda kursiyerler, hem yöresel yemeklerin yapmn öreniyor, hem de Ramazan ay boyunca günlük bin kiiye 4 çeit iftar yemei hazrlyor.

Sosyal Belediyecilik alannda hayata geçirdii projelerle Gönül belediyeciliine örnek olabilecek çalmalar yapan Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, ilçede kursiyerler tarafndan günlük bin kii için 4 çeit scak yemek yapldn söyledi. Bakan Beikci, Yeniehir Sanat ve Mesleki Eitim Kurslar (YESMEK) bünyesinde açm olduklar açlk kursunda kursiyerlerin ürettii yöresel yemeklerin bin kiiye datldn belirterek, Ramazan ay boyunca eitimci açlarmz ve kursiyerlerimiz tarafndan günlük olarak hazrlanan 4 çeit scak yemek el demeden paketlenerek gda mühendislerinin denetiminden geçirildikten sonra belediye ekiplerimiz tarafndan iftara hazr olacak ekilde evlerine teslim ediliyor. Yeniehir Belediyesi olarak sadece mübarek Ramazan aynda deil ilçemizde her zaman hasta, yal ve kimsesiz vatandalarmzn yannda olmay sürdüreceiz dedi.

Ana Sayfaya Git