Kurtalan'da 16 güvenlik korucusu alınacak

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, güvenlik korucularının sayısının çeşitli sebeplerle azalması nedeniyle sistemin takviye edilmesi amacıyla ilçeye bağlı Bölüktepe, Karabağ, Teylan ve Uluköy köylerinde 16 güvenlik korucusu alınacağı belirtildi.

Haberler 06.02.2017 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güvenlik korucusu olarak görev almak isteyen adaylarn en geç 15 ubat 2017 tarihine kadar ahsen Kurtalan lçe Jandarma Komutanlna müracaatta bulunmas gerektii kaydedilen açklamada, u bilgilere yer verildi:

KÖY KORUCULARI

Mülakat Kurtalan Kaymakamlnn belirleyecei gün ve saatte Kurtalan Kaymakaml Toplant Salonunda yaplacaktr. Mülakatta adaylar, komisyon tarafndan Deerlendirme Kriterleri de esas alnarak 100 puan üzerinden deerlendirilecektir. Fiziki yeterlilik testi ve mülakat puan ortalamas adaylarn genel sralamasn oluturacak, komisyon tarafndan yaplacak deerlendirme sonucu görevlendirme ilemleri balatlacaktr. Tüm kriterlerin deerlendirilmesi sonucu eitlik durumunda eitim, ya, vücut kitle indeksi kriterlerine baklacak, eitliin bozulmamas durumunda göreve alm ilemi kura ile belirlenecektir. 16 asil, 16 yedek Güvenlik korucusu aday belirlenecektir. Sonuçlar Kurtalan Kaymakaml ve Kurtalan lçe Jandarma Komutanl ilan panosunda açklanacaktr.

Ana Sayfaya Git