Kurtlar Vadisi 252.Bölüm’de hüzün var

Yayınlandığı günden beri reyting birinciliğini kimseye bırakmayan ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu hafta ekrana gelecek 252. Bölümünde dramatik sahneler olacak..

Haberler 25.03.2015 - 15:24 Son Güncelleme : 25.03.2015 - 15:24

Dizinin bu haftaki bölümünde Leyla, kanser olduğunu öğrenmesiyle Polat ile ilgili tüm planlarını değiştiriyor. Polatın evlenme teklif etmek için akşam yemeğinde bir araya geldiği Leyla, Polata hiç beklemediği bir cevap verir. Çok sevdiği Polattan ayrılmak zorunda olan Leyla bunu Polata söylerken çok zorlansa da yapacak başka bir şeyi yoktur.

Dizinin piskopat karakteri, ŞEDİD örgütünden koptuktan sonra başına buyruk hareketleriyle KGTnin başına bela olmaya devam eden Sagirin hedefinde yeni eylemler vardır. KGT ise İngilizler tarafından da desteklenen Sagiri durdurmak için elinden geleni yapıyor. Pusat Çakır, Fehmi Kuzuzadenin pususuna düşüyor. Fehminin kendisine verdiği gazla ve aklına düşürdüğü kurtla yolunu şaşıran Pusat Çakır neredeyse arkadaşlarına cephe alacak kadar değişmiş durumda.

Bu arada Fehminin kayıp oğlu Yusuf ailesinin karşısına çıkıp çıkmamak konusunda emin değildir. Fehmi Kuzuzadenin her yerde arayıp bulamadığı Yusuf hiç beklemediği bir anda karşısına çıkacak gibidir. Çünkü Yusufun gidecek yeri ve kardeşine olan özleminde sabrı kalmamıştır. İhtiyarlar heyetinin en kıdemli üyesi Hoca bu görevi bırakmak istediğini söylüyor. Polat Alemdar ile İhtiyarlar heyetinin geleceğini masaya yatıran Hoca, farklı bir görevde yer almak üzere Aksaçlı görevini başka birine devretmeyi düşünüyor.